Angelina Jolie: Τι μπορεί να κρύβει η τσάντα μίας από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη;
featured

Angelina Jolie: Τι μπορεί να κρύβει η τσάντα μίας από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη;

Angelina Jolie: Τι μπορεί να κρύβει η τσάντα μίας από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη;

Η ηθοποιός στα καλύτερά της, ποζάρει για τη Vogue

Μια από τις ωραιότερες  σταρ του πλανήτη, η Angelina Jolie έκανε ακόμη ένα εξώφυλλο, αυτή τη φορά για τη βρετανική Vogue και μάλιστα η φωτογράφιση έγινε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, μια ιστορική έπαυλη που ανήκε στον μεγάλο χολιγουντιανό σκηνοθέτη Cecil B DeMille.

Μάλιστα όπως είπε στη συνέντευξή της, επέλεξε αυτή την έπαυλη διότι είναι μόλις 5 λεπτά από το σπίτι του Brad Pitt ώστε τα παιδιά της να είναι κοντά στον πατέρα τους.

Καθισμένη στο γκαζόν της, και πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ, η σταρ έδειξε στην κάμερα της Vogue τι μπορεί να κρύβει η τσάντα μιας χολιγουντιανής διασημότητας του δικού της βεληνεκούς.

Διευκρίνισε όμως πρώτα ότι αυτή η τσάντα, είναι η μικρή της, αυτή με την οποία κυκλοφορεί όταν δεν είναι με τα παιδιά της.

Διαφορετικά, η τσάντα της είναι τεράστια και περιέχει όλη την… προίκα των παιδιών της, από τα κινητά τους μέχρι τα σνακς τους, τα βιβλία τους ή και ρούχα τους.

Η προσωπική τσάντα της Angelina Jolie, μια vintage Céline, λοιπόν κρύβει: ένα ζευγάρι καθρεφτιζέ aviator γυαλιά ηλίου Αlexander McQueen και μάλιστα γρατζουνισμένα, το face oil της από την Guerlain αλλά και μια λιχουδιά, “chocolate for mom” όπως χαρακτηριστικά είπε, «μικρές χαρές της ζωής» όπως συμπλήρωσε, μολύβια και στυλό, πορτοφόλι, μάσκα για τον κορονοϊό, και φάρμακα για αλλεργίες και πονοκέφαλο για τα παιδιά της.

«Συγγνώμη που δεν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα» είπε με απολογητικό ύφος στην κάμερα.

«Δεν είμαι παραδοσιακή μαμά»

«Νιώθω ότι δεν διαθέτω τις ικανότητες να είμαι παραδοσιακή μαμά που μένει στο σπίτι. Τα καταφέρνω επειδή τα παιδιά μου με βοηθούν αλλά δεν είμαι καθόλου καλή σε αυτό» ομολόγησε.

Οπως είπε, ονειρευόταν ότι θα είναι μια μαμά σαν την Jane Goodall, που θα ταξίδευε με την οικογένειά της σε όλον τον κόσμο, πράγμα που λίγο πολύ έκανε και κάνει με τα 6 παιδιά της.

«Τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Επικεντρώθηκα στο να γιατρέψω την οικογένειά μας. Επανέρχεται αργά, όπως λιώνει  ο πάγος και το αίμα επιστρέφει στο σώμα μου. Προσδοκώ τα 50s μου -νιώθω ότι θα φτάσω στο ζενίθ μου τότε. Παρόλα αυτά, τις προάλλες κάναμε τραμπολίνο με τα παιδιά μου και μου είπαν “Όχι, μαμά, μην το κάνεις αυτό, θα χτυπήσεις”. Και σκέφτηκα “Δεν είναι αστείο Θεέ μου;”. Τη μία μέρα ήμουν ηρωίδα δράσης σε ταινίες και την άλλη τα παιδιά μου μού ζητούν να κατέβω από το τραμπολίνο μην χτυπήσω».