Απονομή των Oscars: Οι θεραπείες προσώπου που κάνουν οι celebrities πριν από τη μεγάλη βραδιά
featured

Απονομή των Oscars: Οι θεραπείες προσώπου που κάνουν οι celebrities πριν από τη μεγάλη βραδιά

Απονομή των Oscars: Οι θεραπείες προσώπου που κάνουν οι celebrities πριν από τη μεγάλη βραδιά

Οι θεραπείες που εγγυώνται υπέροχες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Η  93η τελετή των Oscars ήταν η πιο ιδιαίτερη της ιστορίας που σίγουρα θα μνημονεύεται για χρόνια.  Η διοργάνωση τροποποιήθηκε σημαντικά εξαιτίας της πανδημίας του κορoνοϊού, ωστόσο τα Όσκαρ 2021 δεν επέλεξαν την τηλε-τελετή.

Μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί και έτσι η τελετή έγινε δια ζώσης υπό τις πιο άβολες συνθήκες. Οι καλεσμένοι ήταν 170 άτομα και όλοι υποβλήθηκαν σε θερμομέτρηση πριν την είσοδο στο χώρο της απονομής.  Οι προσκεκλημένοι κλήθηκαν από τους διοργανωτές των Όσκαρ 2021 να μην φορούν μάσκες όσο γράφουν οι κάμερες, ωστόσο τους ζητήθηκε να το κάνουν όσο η τελετή βρίσκεται σε διαφημίσεις ή παρουσιάζει εμβόλιμα βίντεο.

Μιας και στην Ελλάδα, κάνουμε πιο δειλά βήματα ως προς την κανονικότητα, στο Znews.gr αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας skin care και όχι με το μακιγιάζ των φετινών Όσκαρ. Διατήρησε την επιδερμίδα σου υγιή, μέχρι να μπορέσουμε να βγάλουμε και εμείς την μάσκα. Με τα κέντρα αισθητικής ανοιχτά είναι μία ευκαιρία για ένα ευεργετικό facial. Ας δούμε ποιες θεραπείες προσώπου προτιμούν οι celebrities, πριν τη μεγάλη τελετή.

Η star του skin care για τη βραδιά των Oscars

Πολύ δημοφιλείς αυτή την περίοδο στο εξωτερικό είναι οι led mask τις οποίες μπορείς να κάνεις και στο σπίτι σου. H star που την ανέδειξε ήταν σίγουρα η Kaley Cuoco.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Greenberg (@jamiemakeup)

Η φωτοθεραπεία Led χρησιμοποιεί τρία μήκη κύματος. Το κόκκινο διεισδύει βαθιά στο δέρμα βελτιώνοντας τον τόνο του, μειώνοντας τις ρυτίδες του δέρματος και αυξάνοντας τη παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το μπλε που καταστρέφει τα βακτήρια της ακμής και προστατεύει από περαιτέρω σημάδια. Το κοντά στο υπέρυθρο που βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος και στη γρήγορη θεραπεία του. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το συγκεκριμένο μήκος κύματος μειώνει τους υπερχρωματισμούς και βοηθά αποτελεσματικά στη καταπολέμηση της ακμής.

Η γιατρός που όλοι εμπιστεύονται

Οι  Rosie Huntington-Whiteley,  Emily Ratajkowski και Chrissy Teigen είναι φανατικές της Dr. Barbara Sturm. Το ινστιτούτο της γερμανικής καταγωγής κλινική δερματολόγου είναι fully booked της περιόδους των Oscar.

Η θεραπεία που εφαρμόζεται στα πρόσωπα των celebrity ονομάζεται Instant Glow και εξασφαλίζει την απόλυτη λάμψη στην επιδερμίδα τους για τη μεγάλη βραδιά. Η θεραπεία περιλαμβάνει ατμό, απολέπιση, καθαρισμό, τόνωση, μάσκα, σταγόνες κατά της ρύπανσης, serum υαλουρονικού οξέος, κρέμα ματιών και lip balm.

Το πρωτόκολλο περιποίησης ολοκληρώνεται με ένα στυλό μεσοθεραπείας για την ενεργοποίηση παραγωγής του κολλαγόνου.

Το μασάζ της Flavia που όλοι δοκιμάζουν πριν από τα Oscars

Αν είσαι έστω και λίγο ενεργή στο Instagram, τότε σίγουρα έχεις δει κάπου το όνομα της Flavia Lanini. Είναι η πασίγνωστη αισθητικός η οποία είναι γνωστή για το λεμφικό μασάζ της. Οι μαγικές κινήσεις της αποσυμφορίζουν την περιοχή, τονώνουν τη μικρο-κυκλοφορία και βελτιώνουν τον τόνο της επιδερμίδας.

Η Shay Mitchell, μάλιστα, αναφέρει ότι το λεμφικό μασάζ της είναι το απόλυτο mood booster.