Black leather: Κάν’ το όπως η Έλενα Παπαρίζου!
Beauty & Fashion

Black leather: Κάν’ το όπως η Έλενα Παπαρίζου!

Black leather: Κάν’ το όπως η Έλενα Παπαρίζου!

5 φορές που σου έδειξε τον σωστό τρόπο

Τα δερμάτινα και vinyl ρούχα θέλουν ειδική μεταχείριση και συνδυασμούς ώστε να φορεθούν πετυχημένα και να μην δημιουργήσουμε ένα look που ούτε μας κολακεύει αλλά ούτε μας πάει.

Η αντίληψη ότι τα δερμάτινα φοριούνται μόνο από πολύ αδύνατες σιλουέτες επειδή τονίζουν ιδιαίτερα το σώμα καταρρίπτεται πανηγυρικά στην περίπτωση της Έλενας Παπαρίζου, που όχι μόνο το τόλμησε αλλά το έκανε με εξαιρετικό στυλ και σε διάφορες περιστάσεις, casual και formal.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της έγινε στη Γλυφάδα, όπου ο φακός την κατέγραψε να κάνει τα ψώνια της με μια ολόσωμη μαύρη φόρμα που συνδύασε με sneakers με λέοπαρ λεπτομέρειες.

Για την εμφάνισή της στο «Καλό μεσημεράκι» επέλεξε μία μίνι δερμάτινη φούστα που αναδείκνυε τα πόδια της συνδυασμένη με στρατιωτικό jacket με ελαστική ζώνη στη μέση και μαύρο τοπ από μέσα.

Για μία από τις εμφανίσεις της στο The Voice ως κριτής επέλεξε γυαλιστερό μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και φαρδιά ζώνη που τονίζει τη μέση της ενώ επέλεξε και over the knee μπότες στην ίδια απόχρωση και από το ίδιο υλικό για το total leather και black look της.

Φυσικά τα λαμπερά της κοσμήματα έδιναν φως για να μη δείχνει μουντό το μαύρο.

Παρόμοια εμφάνιση έκανε και στα Mad Video Music Awards όπου συνδύασε μαύρο, μίνι, ντραπέ φόρεμα με κορσέ ως ένα έξτρα εφέ στο look της.

Για μια πιο «ήσυχη» εμφάνιση όμως, ένα κοντό δερμάτινο jacket με φερμουάρ, φορεμένο με μαύρο τζιν και μαύρο τοπάκι ή κορμάκι είναι ιδανικό για ένα νεανικό look και για όλες τις ώρες της μέρας.