Christian Louboutin: Αφιερωμένη στην Ελλάδα η νέα του συλλογή,  Greekaba, με σχέδια του Κωνσταντίνου Κακανιά – Τι λέει ο ίδιος για τη συνεργασία τους;
featured

Christian Louboutin: Αφιερωμένη στην Ελλάδα η νέα του συλλογή, Greekaba, με σχέδια του Κωνσταντίνου Κακανιά – Τι λέει ο ίδιος για τη συνεργασία τους;

Christian Louboutin: Αφιερωμένη στην Ελλάδα η νέα του συλλογή,  Greekaba, με σχέδια του Κωνσταντίνου Κακανιά – Τι λέει ο ίδιος για τη συνεργασία τους;

Αφιερωμένη στην Ελλάδα είναι η νέα συλλογή του Christian Louboutin, του γνωστού σχεδιαστή παπουτσιών στον οποίο «ορκίζονται» οι γυναίκες.

Η συλλογή φέρει το όνομα Greekaba και τα σχέδιά της ανήκουν στον Έλληνα καλλιτέχνη και illustrator, Κωνσταντίνου Κακανιά.

Μετά ο Louboutin μετέφερε τα σχέδια σε τσάντες και παπούτσια και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Louboutin (@louboutinworld)

Ο Κωνσταντίνος Κακανιάς μίλησε στο «Στούντιο 4» και εξήγησε ότι κάθε χρόνο ο οίκος κάνει αφιέρωμα σε μία χώρα και αυτή τη φορά ήταν η Ελλάδα.

«Πήρα τουριστικά αντικείμενα χωρίς καμία αιδώ μαζί με γραμμικό ρυθμό, δωδεκανήσια κεντήματα και έγινε ένα ελληνικό DNA που μετά ο Κριστιάν το έκανε αυτή τη συλλογή» είπε.

«Του χρωστάω πολλά. Αυτή η συλλογή θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο σε όλον τον κόσμο» είπε ο καλλιτέχνης που είναι πολύ στενός φίλος με τον Louboutin. «Ήμουν μια φορά πολύ άρρωστος και πήρε το αεροπλάνο και ήρθε να με δει. Τον δέχομαι και με δέχεται. Είναι μια φιλία αληθινή. Αυτή η συλλογή είναι το celebration της φιλίας μας»