Ελεονώρα Μελέτη: Τα 8+1 look που έχει αλλάξει στην πορεία της καριέρας της
Beauty & Fashion

Ελεονώρα Μελέτη: Τα 8+1 look που έχει αλλάξει στην πορεία της καριέρας της

Ελεονώρα Μελέτη: Τα 8+1 look που έχει αλλάξει στην πορεία της καριέρας της

Made by Πάνος Καλλίτσης

Το κομμωτήριο του αγαπημένου της Πάνου Καλλίτση επισκέφτηκε το Σάββατο η Ελεονώρα Μελέτη για να ανανεώσει τα μαλλιά της και όσο περίμενε τη σειρά της, «χάζεψε» τα άλμπουμ που έχει δημιουργήσει ο hair stylist.

Ανάμεσα στις εικόνες, υπάρχουν και διάφορες που απεικονίζουν την ίδια και τα διαφορετικά look που έχει δοκιμάσει κατά τη διάρκεια των ετών. Κοντά, καρφάκια, μακριά, μπούκλες, ξανθά, ακόμα και κόκκινα, είναι μερικά από τα… πειράματα που έχει κάνει, για να καταλήξει στο σήμερα και στο ξανθό καρέ.

«Περιμένοντας στο σαλονάκι του Πάνου Καλλίτση, μπορεί κανείς να ξεφυλλίσει τα άλμπουμ που έχει ο Πάνος με τις αμέτρητες δουλειές του όλα αυτά τα χρόνια της μοναδικής καριέρας του. Λατρεύω να χαζεύω τα άλμπουμ. Δεδομένου ότι δεν κρατάω αρχείο από τα εξώφυλλα , τις φωτογραφίσεις τις εκπομπές ή τις εμφανίσεις που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για μένα τα άλμπουμ αυτά κρύβουν μικρούς θησαυρούς. Μου θυμίζουν στιγμές που έχω ζήσει κ που δεν θα είχα άλλο τρόπο να θυμηθώ. Κ μαζί με αυτά τα στιγμιότυπα που είναι φυλακισμένα σε ένα «κλικ» ξυπνούν κ οι αντίστοιχες αναμνήσεις της στιγμής ή ακόμα κ μιας ολόκληρης περιόδου. Να μερικά από τα «κλικ» αυτά…», έγραψε στο Instagram, παρουσιάζοντας εννέα φωτογραφίες από το παρελθόν.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)