Γιώργος Παπαδόγαμβρος: «Ο Αντετοκούνμπο χρειάζεται τόσο ύφασμα όσο για 2 κοστούμια!»
Beauty & Fashion

Γιώργος Παπαδόγαμβρος: «Ο Αντετοκούνμπο χρειάζεται τόσο ύφασμα όσο για 2 κοστούμια!»

Γιώργος Παπαδόγαμβρος: «Ο Αντετοκούνμπο χρειάζεται τόσο ύφασμα όσο για 2 κοστούμια!»

Πώς προέκυψε η ιδέα με την αρχαιοελληνική φόδρα;

Ο σχεδιαστής κοστουμιών των αδελφών Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαδόγαμβρος, «μπήκε» στον Λευκό Οίκο και αποκαλύπτει τα sizes τους στην εκπομπή Happy Day.

«Τα κοστούμια των αδελφών Αντετοκούνμπο για τον Λευκό Οίκο τα φτιάξαμε τον Σεπτέμβριο που είχαν έρθει στην Ελλάδα. Το σκεφτήκαμε μαζί ότι θα πάνε στον Μπάιντεν και θα έπρεπε να είναι πιο κλασικοί για να μείνουν και οι φωτογραφίες, να είναι διαχρονικές, να έχουν μια ζωή να τς βλέπουν. Δεν παίξαμε σε χρώματα, όπως συνηθίζω και παίζω. Παίξαμε πιο συντηρητικά και το πετύχαμε γιατί ακούσαμε πολύ καλά σχόλια. Μίλησα και με τα παιδιά», είπε ο σχεδιαστής και ανέφερε πως μιλάει απευθείας μαζί τους χωρίς να μεσολαβούν στην επικοινωνία τους μάνατζερ.

«Τα παιδιά τα ξέρω πολλά χρόνια, έχουμε μια συνεργασία από τα 18 τους, αν θυμάμαι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε λέγοντας για το κοστούμια που έχει φτιάξει μέχρι τώρα για τον Γιάννη: «Αυτά τα ρούχα για τον Λευκό Οίκο δεν έχουν φόδρα αρχαιοελληνική, αλλά σε κάτι άλλα έχουν. Θα φορέσει κάποια κοστούμια που του έχω φτιάξει για το GQ Men of the Year. Του έχω δώσει τρία κοστούμια δικά μου για την φωτογράφιση, έχουν δώσει και άλλοι τεράστιοι σχεδιαστές και θα δούμε ποιο θα μπει στο εξώφυλλο. Νομίζω θα μπει το δικό μου».

Η ιδέα με την αρχαιοελληνική φόδρα πώς προέκυψε;

«Έχω κόσμο από το εξωτερικό και μου αρέσει να διαφημίζω την Ελλαδίτσα μας. Σκέφτηκα πως το αρχαιοελληνικό πουλάει στο εξωτερικό. Στο Γιάννη το έφτιαξα χωρίς να τον ρωτήσω και όταν του το έδειξα του άρεσε. Μάλιστα το ανέδειξε και με ωραίο τρόπο».

Από έναν μέσο άντρα πόσα μέτρα ύφασμα χρειάζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;

«Φαντάσου σαν να φτιάχνεις 2 κοστούμια. Το πρόβλημα δεν είναι το ύφασμα, αλλά πώς θα πέσει το κοστούμι πάνω σε έναν τέτοιο άνθρωπο», σχολίασε ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος.