Η Λάουρα Καραΐσκου φόρεσε το απόλυτο νεανικό trend στο χρώμα από Ελληνίδα σχεδιάστρια!
Beauty & Fashion

Η Λάουρα Καραΐσκου φόρεσε το απόλυτο νεανικό trend στο χρώμα από Ελληνίδα σχεδιάστρια!

Η Λάουρα Καραΐσκου φόρεσε το απόλυτο νεανικό trend στο χρώμα από Ελληνίδα σχεδιάστρια!

Όσα θέλεις να ξέρεις για το styling που έκανε στο J2US

Είναι νέα, όμορφη, φιλόδοξη. Και φόρεσε το σωστό φόρεμα, στο πιο trendy χρώμα της πιο trendy Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Η Λάουρα Καραΐσκου φόρεσε ένα φούξια mini dress by Irene Angelopoulos και μπήκε στο κλαμπ των celebrirties που λανσάρουν τον red carpet αέρα των φορεμάτων της σχεδιάστριας.

Η Ειρήνη Αγγελοπούλου είναι μια νέα βραβευμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια που έχει κάνει πολύ δυναμική είσοδο στο χώρο της μόδας. Η ανάγκη της να αποτυπώσει την θηλυκότητά στην πιο τέλεια εκδοχή της με απόλυτο σεβασμό στην γυναικεία φύση πάντα την οδήγησαν στην πραγματοποίηση του brand της «Irene Angelopoulos».

Ρούχα της έχουν φορέσει οι πιο hot Ελληνίδες, από τη Δέσποινα Βανδή και την Ελένη Φουρέιρα μέχρι την Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά.

To χαρακτηριστικό της Ειρήνης είναι να δημιουργεί κομμάτια που θα φανταζόμασταν στο κόκκινο χαλί των events του Hollywood ενώ δείχνει να έχει μια αδυναμία στα metallics και στις αποχρώσεις του ροζ. 

Μία τέτοια δημιουργία είναι αυτή που επέλεξαν οι στυλίστες της Λάουρας Καραΐσκου, ο Χάρης Γκοτζαμανίδης και ο Ηλίας Μιχαλόλιας, για να εντυπωσιάσει στο Celebrity Room του J2US.

Ένα μεταξωτό mini dress που ακούει στο όνομα Loxandra με ντεκολτέ σε γραμμή V, όγκο στα μανίκια, δέσιμο κάτω από το στήθος για να αναδεικνύει τη μέση και τα πόδια και όλα αυτά στο πιο trendy χρώμα, το φούξια.

Το φόρεμα της Λάουρας φορεμένο από τη σχεδιάστριά του, Ειρήνη Αγγελοπούλου

Οι λεπτομέρειες του styling

To γεγονός ότι η Λάουρα είναι καστάνοξανθη με γαλάζια μάτια έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρον το fitting του φορέματος.

Οι στυλίστες της επέλεξαν ένα μαύρο ψηλοτάκουνο μποτάκι Steve Madden (NAK) με λάμψη από τα κρύσταλλα που έχει σε όλη του την επιφάνεια για αλλά και εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια Kessaris για να δέσουν το look.

H make up artist Βάσω Νακοπούλου πέτυχε το απόλυτο colour blocking με το κατακόκκινο κραγιόν της Λάουρας ενώ ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης επιμελήθηκε τις ανάλαφρες μπούκλες της που ολοκλήρωναν την εικόνα της.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο της εμφάνισης της Λάουρας από τα backstage του J2US: