Η νέα Ελληνική εταιρία ομορφιάς που αξίζει την προσοχή σου
Beauty & Fashion

Η νέα Ελληνική εταιρία ομορφιάς που αξίζει την προσοχή σου

Η νέα Ελληνική εταιρία ομορφιάς που αξίζει την προσοχή σου

New kid on the block

Στο beauty τμήμα του Znews.gr ξέρετε ότι έχουμε αδυναμία στα  νέα ελληνικά brands που σέβονται το περιβάλλον αλλά και τον καταναλωτή. Έτσι, στην αναζήτηση νέων θησαυρών πέσαμε πάνω στην ελληνική εταιρεία Acamnia.

Πρόκειται για μία εταιρεία παραγωγής καινοτόμων προϊόντων υγείας και ομορφιάς, με ρίζες από τη χώρα μας. Έχει την αποκλειστικότητα παγκοσμίως για δύο καινοτόμες ουσίες 1. ΠΥΚΝΟΓΕΝΟΛΗ®  και 2. το τελευταίας τεχνολογίας ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ 3Dplus® που περιέχεται σε ΟΛΑ τα προϊόντα, ακόμα και το αφροντούς. Ένα συστατικό που προσφέρει αποδεδειγμένα  αναπλαστική και αντιγηραντική δράση. Η Acamnia και η ιδρύτρια της δημιουργούν προϊόντα με την νέα τεχνολογία στην κοσμετολογία, των NMF παράγοντα.

Στην Premium Collection -σειρά με πυκνογενόλη (για γυναίκες και άνδρες) περιέχεται το σούπερ φυτικό αντιοξειδωτικό συστατικό που έχει 400 κλινικές μελέτες. Είναι μία σειρά που δοκιμάσαμε και λατρέψαμε. Περιλαμβάνει ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου και θα γίνει η καλοκαιρινή σου εμμονή.

Το Cleanser Water

νέα ελληνική εταιρία

 Tον Εντατικό Ορό

ελληνική εταιρεία

Tον oρό/κρέμα ματιών

νέα ελληνική εταιρία

Tην 24hr Κρέμα προσώπου

ελληνική εταιρία

Η Acamnia είναι η ελληνική εταιρεία που δημιουργεί μοναδικές φόρμουλες-συνθέσεις.

Ελληνική εταιρεία

  • Νέο FACE MIST, με super αντιοξειδωτικές ιδιότητες και υαλουρονικό 3Dplus- με εκχύλισμα ροδιού, χαμομηλιού, dragon blood
  • Body and Hair mist Goddess aura με υπέροχη μυρωδιά – συνδυασμός κέδρου, βανίλιας, καρύδας και εσπεριδοειδών
  • Body Shimmer gel, Goddess με αλόη , υαλουρονικό 3Dplus , αμυγδαλέλαιο , έλαιο καρύδας και το φανταστικό γκλίτερ bronze που παραπέμπει στην γλυκιά λάμψη του καλοκαιριού
  • Ορός εντατικής ενυδάτωσης, περιέχει πυκνογενόλη και υαλουρονικό 3Dplus και βοηθά στην ανάπλαση και μειώσει των λεπτών ρυτίδων
  • TANNING OIL – ENDLESS TAN, ο φανταστικός συνδυασμός 5 φυτικών ελαίων, Vegan product, για έξτρα μαύρισμα και προστασία της επιδερμίδας χωρίς κοκκινίλες και εγκαύματα για σοκολατένιο μαύρισμα.

Όλα τα προϊόντα της Acamnia έχουν δημιουργηθεί με τα δεδομένα παρασκευής και εγκρίσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και  Κατέχουν  CPNP αριθμό.  Είναι 100% φυτικά προϊόντα  χωρίς Σιλικόνες-Parabens-PPG, με αρκετά από αυτά να είναι και VEGAN, και πάνω από όλα CRUELTY FREE- NO ANIMAL TESTED.

Επίσης τα αντισηπτικά  χεριών της Acamnia βασίζονται στην επίσημη συνταγή του παγκόσμιου οργανισμού υγείας. Δεν ξηραίνουν τα χέρια, μιας και περιέχουν Πανθενόλη, Βιταμίνη Ε και βιολογική ΑΛΟΗ.

Τα προϊόντα της Acamnia τα βρίσκετε σε επιλεγμένα φαρμακεία και σημεία πώλησης και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα  www.acamnia.com