Inauguration Day: Οι μονοχρωματικές εμφανίσεις των πρώην (και της νυν) Πρώτων Κυριών
featured

Inauguration Day: Οι μονοχρωματικές εμφανίσεις των πρώην (και της νυν) Πρώτων Κυριών

Inauguration Day: Οι μονοχρωματικές εμφανίσεις των πρώην (και της νυν) Πρώτων Κυριών

Οι σχεδιαστές που επέλεξαν

Tους Αμερικανούς σχεδιαστές τίμησαν ως επί το πλείστον νυν και πρώην Πρόεδροι, νυν και πρώην Πρώτες Κυρίες αλλά και η Αντιπρόεδρος Χάρις, για την τελετή ορκωμοσίας.

Ο Τζο Μπάιντεν και ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις, Νταγκ Έμχοφ, επέλεξαν τον σχεδιαστή Ralph Lauren για τα κοστούμια τους, με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ να φορά ανοικτή μoβ γραβάτα.

Ο οίκος Ralph Lauren είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας στις ΗΠΑ και έχει ήδη ντύσει τη Μελάνια Τραμπ, στην τελετή ορκωμοσίας του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ, τον Ιανουάριο του 2017.

Από την πλευρά της, η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν, Τζιλ, κατέληξε στον οίκο Markarian, η σχεδιάστρια του οποίου, Αλεξάντρα Ο΄ Νιλ, σχεδίασε για εκείνη ένα τουίντ φόρεμα και ένα μαντό σε μπλε του ωκεανού.

Αν και έχει ιδρύσει τον οίκο της το 2017, η δημιουργός, με έδρα τη Νέα Υόρκη, έχει ήδη ντύσει μια πλειάδα αστέρων, όπως την ηθοποιό Laura Dern και την τραγουδίστρια Lizzo.

«Είναι απίστευτη τιμή να ντύνω την κυρία Μπάιντεν σήμερα», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Αλεξάντρα Ο΄ Νιλ.

«Αντιμετωπίζω με πολλή ταπεινότητα το γεγονός ότι αποτελώ ένα πολύ μικρό μέρος της ιστορίας» συμπλήρωσε.

Η βιολετί εμφάνιση της Κάμαλα Χάρις

Όσον αφορά την Κάμαλα Χάρις, η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επέλεξε δύο νέους Αφροαμερικανούς σχεδιαστές, τους Christopher John Rogers και Sergio Hudson.

Η πρώην Γερουσιαστής της Καλιφόρνιας φόρεσε ένα βιολετί σύνολο, που αποτελείτο από ένα μακρύ φόρεμα  Hudson και ένα ασορτί μαντό του Rogers.

Υιοθετώντας ένα στυλ νέο-γκλάμουρ, ο Rogers συμμετείχε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2019.

Πρόσφατα μάλιστα η JLo φόρεσε μια εντυπωσιακή του δημιουργία για το editorial του Elle.

H αγαπημένη όμως του Sergio Hudson είναι σίγουρα η πανύψηλη και πάντα τολμηρή Michelle Obama.

Η πρώην Πρώτη Κυρία φόρεσε ένα σύνολο σε απόχρωση raspberry με φαρδιά ζώνη και ασορτί, μακρύ παλτό.

Κατά τη διάρκεια των δύο προεδρικών θητειών του συζύγου της, η Obama έδειχνε συχνά την προτίμησή της στους Αμερικανούς σχεδιαστές, προκρίνοντας την ποικιλομορφία.

Πιο συντηρητική στην επιλογή χρώματος αν και εξίσου κομψή ήταν η πρώην Πρώτη Κυρία, Laura Bush. Επέλεξε γκρι φόρεμα και παλτό σε γαλαζωπή απόχρωση του γκρι με μαύρη διχρωμία στα πέτα.

Βιολετί κοστούμι επέλεξε και η Hillary Clinton με σκουρόχρωμο παλτό, αν και ο Bill Clinton δίπλα της έμοιαζε αρκετά κομψότερος.