J2US: Η αρχαιοελληνική εμφάνιση της Λάουρας Καραΐσκου είχε υπογραφή… Eurovision!
Beauty & Fashion

J2US: Η αρχαιοελληνική εμφάνιση της Λάουρας Καραΐσκου είχε υπογραφή… Eurovision!

J2US: Η αρχαιοελληνική εμφάνιση της Λάουρας Καραΐσκου είχε υπογραφή… Eurovision!

Mαντεύετε γιατί;

Θα μπορούσε να ήταν και Καρυάτιδα η Λάουρα Καραΐσκου με την αρχαιοελληνική εμφάνιση που έκανε στο J2US.

Και όμως, το look της είχε και έναν αέρα Eurovision. Πώς; Το μυστικό κρύβεται στο όνομα των σχεδιαστών του φορέματός της.

Eurovision και… αρχαία Ελλάδα

Ο Ηλίας Μιχαλόλιας και ο Χάρης Γκοτζαμανίδης, οι στυλίστες της, επέλεξαν μια δημιουργία των Deux Hommes.

Είναι οι fashion designers που έχουν κερδίσει την αναγνώριση ακόμα και των πιο αυστηρών και απαιτητικών στον χώρο της μόδας.

Ο Δημήτρης Αλεξάκης και ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου έχουν ντύσει πολλές επώνυμες Ελληνίδες, θα εστιάσουμε όμως σε μία που σχετίζεται με το θέμα του J2US.

Και αυτή δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Ντούσκα που μας εκπροσώπησε στη Eurovision του 2019.

Οι Deux Hommes είναι οι άνθρωποι πίσω από τις ρομαντικές της εμφανίσεις και ειδικά αυτή του τελικού του Διαγωνισμού.

«Η λογική του διαλόγου και των αντιθέσεων ανάμεσα στο κορίτσι και στη γυναίκα, στο glamour και στον μινιμαλισμό, σε πράγματα που είναι γεωμετρικά και σε άλλα που είναι soft, απαλά, ρευστά, υπάρχουν στη φιλοσοφία μας και πυροδοτούν τη δημιουργία μας.

Συνήθως έχουμε την ανάγκη να δούμε, περισσότερο θαρραλέες εικόνες γυναίκας, που δεν είναι κοινωνικά ακριβώς τοποθετημένες, και να απομακρυνθούμε από το ύφος της γυναίκας bourgeois, της εντός εισαγωγικών καθώς πρέπει» έχουν πει το 2016 μιλώντας  στον Ηλία και τον Χάρη.

Metallics, μινιμαλισμός και αρχαιοελληνική κομψότητα

Και πράγματι, το μακρύ metallic φόρεμα της Λάουρας ακροβατεί ανάμεσα στον μίνιμαλ σχεδιασμό και τη λάμψη που χρειάζεται να έχει ένα ρούχο που προορίζεται για ένα λαμπερό σόου όπως το J2US.

Ο Χάρης κι ο Ηλίας επέλεξαν το ιδανικό ζευγάρι σκουλαρίκια Kessaris -που θυμίζουν τα κοσμήματα της Μινωικής εποχής- για να συμπληρώσουν την εμφάνιση της Λάουρας και ένα εξίσου λαμπερό μποτάκι Steve Madden (Nak) με διαφάνεια και ασημί λεπτομέρειες.

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης έκανε το ιδανικό wet look στα μακριά μαλλιά της ώστε να αναδεικνύονται και τα σκουλαρίκια αλλά και το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει το φόρεμα στον λαιμό.

Η Βάσω Νακοπούλου φρόντισε να δώσει την απαραίτητη ένταση στα χείλη της αλλά και στα μάτια της για να ολοκληρωθεί η εμφάνισή της.

Και ιδού -όπως πάντα- το αποκλειστικό μας βίντεο με την εμφάνιση της Λάουρας από τα παρασκήνια του J2US: