Λάουρα Καραΐσκου: Οι επιλογές του Giambattista Valli για το look της στο J2US
Beauty & Fashion

Λάουρα Καραΐσκου: Οι επιλογές του Giambattista Valli για το look της στο J2US

Λάουρα Καραΐσκου: Οι επιλογές του Giambattista Valli για το look της στο J2US

O Ιταλός σχεδιαστής λατρεύει την Ελλάδα

Μια παραμυθένια και ονειρεμένη εμφάνιση έκανε η Λάουρα Καραΐσκου στο live του J2US, το πρώτο μετά τη δεκαπενθήμερη διακοπή λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στο σόου.

Φορώντας μια τούλινη δημιουργία του αριστοκρατικού αλλά και ονειροπόλου Giambattista Valli έκανε και πάλι τη διαφορά!

Και φυσικά έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του look της, όπως μας τις έδωσαν οι στυλίστες της, Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης.

Τι διάλεξε  ο Ιταλός μόδιστρος για τη Λάουρα;

Λάτρης της Ελλάδας και των Ελλήνων όπως μαθαίνουμε, ο Valli έκανε ο ίδιος τις προτάσεις του για το look της Λάουρας.

Μία από αυτές ήταν το μεταξωτό frilly mini dress με αέρινα τούλινα φρου-φρου σε πολύ απαλό ροζ χρώμα που τόσο λατρεύει να χρησιμοποιεί.

To φόρεμα ήρθε κατευθείαν από το Παρίσι ειδικά για τις ανάγκες του J2US, όπως θα ακούσετε να λέει ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης.

https://streamable.com/6znuho

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι κομμάτι της συλλογής του Valli που ίσως αγκαλιάστηκε περισσότερο από τις πελάτισσές του.

«Τους δίνω φορέματα για να ζήσουν χαρούμενες στιγμές. Και αυτά είναι αιθέρια bohemian φορέματα από floral σιφόν, βραδινές τουαλέτες από κόκκινη οργάντζα και κεντημένο τούλι» λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά για την κολεξιόν που απευθύνονται σε γυναίκες που θέλουν να είναι αριστοκρατικές… «ξεμυαλίστρες» στις βραδινές τους εμφανίσεις όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Vogue.

Πέρλες, τούλι και διαμάντια!

Οι λεπτομέρειες ήταν και πάλι που έκαναν πολύ μεγάλη διαφορά στο look της Λάουρας.

Το ονειρικό τους φόρεμα συνδυάστηκε με το υπέροχο pony tail χτένισμα του Βασίλη Μπουλούμπαση, το μακιγιάζ της Βάσως Νακοπούλου που της χάρισε γατίσιο βλέμμα και τα μακριά, λαμπερά σκουλαρίκια Kessaris.

Εκεί που θα σταθούμε σίγουρα όμως είναι τα παπούτσια της, διότι μόνο τυχαία δεν είναι!

Τα μαύρα open toe, pearl embellished, ψηλοτάκουνα σανδάλια της ήρθαν και αυτά κατευθείαν από το Παρίσι όπως ακριβώς φορέθηκαν στο ντεφιλέ του Valli.

Ο σχεδιαστής που λατρεύουν οι celebrities

Να θυμίσουμε απλώς ότι ο Valli είναι αγαπημένος σχεδιαστής πολλών celebrities, από την Rihanna, τη Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και την Ariana Grande, μέχρι την Kendall Jenner και την Gwyneth Paltrow.

Εκείνη όμως που τον έχει τιμήσει και αναδείξει όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια είναι φυσικά η Amal Clooney. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το ολοκέντητο μίνι φόρεμα που φόρεσε την επομένη του γάμου της με τον George Clooney στην Ιταλία;

Ή αυτό;

Η Amal Clooney στην πρεμιέρα του Hail, Caesar! το 2016 στο Los Angeles (Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM)

Ο Valli είναι από τους λίγους μη Γάλλους σχεδιαστές που έχει γίνει δεκτός ως μέλος στο ιστορικό Chambre Syndicate de la Haute Couture.