Marilyn Boutique: Γίνε μέλος της πιο μοδάτης παρέας και απόλαυσε τις αγορές σου με στιλιστικές συμβουλές
Beauty & Fashion

Marilyn Boutique: Γίνε μέλος της πιο μοδάτης παρέας και απόλαυσε τις αγορές σου με στιλιστικές συμβουλές

Marilyn Boutique: Γίνε μέλος της πιο μοδάτης παρέας και απόλαυσε τις αγορές σου με στιλιστικές συμβουλές

Η Αφροδίτη Κλειδαρά μας παρουσιάζει το δικό της success story

Η Αφροδίτη Κλειδαρά είναι ο άνθρωπος πίσω από τη Marilyn Boutique το e-shop που εκτός από τις αγορές σου μπορείς να απολαύσεις και στιλιστικές συμβουλές.

Μάθε περισσότερα για την πιο μοδάτη παρέα στο www.marilynboutique.gr

«Η αγάπη μου για τη μόδα και το πάθος μου για πρωτοτυπία ήταν δύο από τους λόγους που τον Ιανουάριο του 2014 δημιούργησα τον δικό μου κατάστημα με γυναικεία ρούχα στο όμορφο νησί της Λέσβου. Εντοπίζοντας τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, θέλοντας να παρέχω υπηρεσίες ακόμα και στους πιο απομακρυσμένους προορισμούς της Ελλάδας και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημιούργησα με πολύ αγάπη και μεράκι το e-shop μας. Μόνο που δεν είναι απλά ένα e-shop! Μπαίνοντας λοιπόν, έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μία πρωτόγνωρη εμπειρία live παρουσίασης με ρούχα και αξεσουάρ.

Είμαι η Αφροδίτη, είμαι 35 χρονών και κατάγομαι από τη Μυτιλήνη. Κάθε εβδομάδα θα με βρεις στο Facebook, Instagram και YouTube (Marilyn Boutique) να σου παρουσιάζω ολοκληρωμένα σύνολα και να μοιράζομαι μαζί σου στιλιστικές συμβουλές και πρωτότυπες ιδέες. Στόχος μου είναι παρακολουθώντας το βίντεο κάθε Κυριακή στις 18:00 να ξεφύγεις από την καθημερινή ρουτίνα, να ενημερωθείς για τις νέες τάσεις της μόδας και να απολαύσεις λίγο προσωπικό χρόνο για σένα. Πιστεύω ότι η μόδα είναι ένα δικαίωμα, όχι μια πολυτέλεια!

Μου αρέσει να ακολουθώ τη μόδα και να την προσαρμόζω στις ανάγκες κάθε πραγματικής γυναίκας. Επιλέγω ένα προς ένα τα κομμάτια που θα σου παρουσιάσω και παθιάζομαι με τις υφές, την άψογη εφαρμογή, την ποιότητα και την καλαισθησία. Όλα αυτά πάντα σε συνάρτηση με τις προσιτές τιμές. Τα ρούχα που διαλέγω καλύπτουν μεγάλη γκάμα σε μεγέθη και στιλ.

Πώς όμως φτάσαμε να είμαστε ολόκληρη εταιρία και να εξυπηρετούμε πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό; Η ιδέα μου ήταν να μπορείς να βλέπεις τα ρούχα συνδυασμένα και φορεμένα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα το πρώτο μου βίντεο τον Ιούνιο του 2019 και συνάντησα μία ανέλπιστη ανταπόκριση από τις πελάτισσες.

Αυτό μου έδωσε δύναμη και ώθηση ώστε να συνεχίσω με ακόμη περισσότερη όρεξη τα βίντεο παρουσίασης. Το «ένα» βίντεο, έγιναν πολλά και η παρέα μεγάλωνε. Απέκτησα φίλες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό! Για να τις ευχαριστήσω όλες άρχισα να αναζητώ τους κατάλληλους συνεργάτες για να με πλαισιώσουν.

Σήμερα δεν είμαι πλέον μόνη μου, έχω δημιουργήσει την δική μου ομάδα, την Marilyn Team που αποτελείται από την Αγγελική, την Τούλα, την Ολυμπία, την Δώρα, την Κωνσταντίνα, τη Μαρία, την Αντριάνα, τον Γιάννη, τον Γιώργο, την Βάσια, τη Μαρίνα, την Κωνσταντίνα και τη Μαρία! Οι φίλοι μου λοιπόν είναι εδώ, για όλες εσάς που έχετε γίνει πλέον και δικές μας φίλες!

Το πιο σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας μας είναι ένας ευτυχισμένος και ικανοποιημένος πελάτης, επομένως προσπαθούμε πάντα να κάνουμε κάθε εμπειρία αγορών μοναδική. Γι αυτό το λόγο όλα τα μέλη της ομάδας μας είναι διαθέσιμα και γεμάτα όρεξη ώστε να καλύψουν κάθε σου ανάγκη.

Επίσης πολύ σημαντικό για εμάς είναι η εξυπηρέτηση μετά την παραλαβή της παραγγελίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μείνεις ικανοποιημένη!

Γίνε κι εσύ μέλος της μεγάλης κυριακάτικης παρέας μας παρακολουθώντας το βίντεο μας, κάθε Κυριακή στις 18:00, στη σελίδα μας στο Facebook, στο προφίλ μας στο Instagram και στο κανάλι μας στο Youtube».

Τηλέφωνο: 2251024107

Website: www.marilynboutique.gr

Facebook, Youtube Channel, Instagram, Tik Tok: marilyn_boutique