MYA x PRLVC Limited Collections: Δύο γυναικεία brands ενώθηκαν και το αποτέλεσμα θέλεις να το φορέσεις!
Beauty & Fashion

MYA x PRLVC Limited Collections: Δύο γυναικεία brands ενώθηκαν και το αποτέλεσμα θέλεις να το φορέσεις!

MYA x PRLVC Limited Collections: Δύο γυναικεία brands ενώθηκαν και το αποτέλεσμα θέλεις να το φορέσεις!

Έτοιμη η πρώτη, θηλυκή συλλογή, The Doyenne

Tα νέα που μας φέρνει η μόδα είναι πολύ ευχάριστα και πολύ… καλοκαιρινά. Μια ιδιαίτερη σχεδιάστρια, η Δήμητρα Νίκα ένωσε τις δυνάμεις της με τις αδελφές Άννα και Τέα Πρέλεβιτς και δημιούργησαν ένα brand που θα αφήσει το στίγμα του στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

Η συνεργασία μεταξύ Mya και The Prelevic ξεκίνησε μέσω του Instagram κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown. Ουσιαστικά δηλαδή οι γυναίκες αυτές γνωρίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Fast-forward ένα χρόνο μετά… μια υπέροχη φιλία και συνεργασία γεννήθηκε, συγχωνεύοντας την αυθεντικότητα και των δύο επωνυμιών, ώστε να δημιουργηθεί το νέο, αυτόνομο brand MYA x PRLVC Limited Collections, που περιλαμβάνει τα καλύτερα στοιχεία και από τις δύο πλευρές, τη μόδα και τα αξεσουάρ.

Οι MYA x PRLVC Limited Collections είναι σχεδιασμένες από γυναίκες για γυναίκες. H πρώτη κολεξιόν που γεννήθηκε από αυτή τη συνεργασία ονομάζεται The Doyenne και κυκλοφορεί σήμερα για να προετοιμαστείς για το καλοκαίρι.

Για εσένα που θέλεις να ξέρεις τα πάντα, η λέξη δεν είναι τυχαία. Doyenne σημαίνει «πρωταγωνίστρια» και έτσι βλέπουν κάθε γυναίκα η Δήμητρα, η Άννα και η Τέα που δημιούργησαν τη συλλογή.

Ζήσε την μποέμ πλευρά της ζωής!

Στη συλλογή ρούχων Doyenne πρωταγωνιστεί ο συνδυασμός μοτίβων και υφών που εμπνέονται από τη μποέμ διάθεση, την ελευθερία και τη γυναικεία φύση.

Κάθε στυλ ρούχου είναι διαφορετικό. Κάθε ρούχο έχει κι ένα ξεχωριστό όνομα, δανεισμένο από εμβληματικές γυναίκες, που ξεπέρασαν τα εμπόδια, και με το πνεύμα και το όραμά τους άλλαξαν τον κόσμο.

Όλες έχουμε μια Doyenne μέσα μας που περιμένει να λάμψει!

Αυτή η συλλογή εξυμνεί τη θηλυκότητα, σε όλα της τα σχήματα και τις μορφές.

Στυλ: Μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να δημιουργήσει από μία μίνιμαλ ως μία μάξιμαλ εμφάνιση. Κάθε γυναίκα μπορεί να προσθέσει τη δική της προσωπική πινελιά για να φτιάξει το καλύτερό της outfit…

Vibes: Επιμελώς ατημέλητο, άμεσο και προσωπικό στυλ. Ενεργητικά, μπαίνουμε στην Εποχή του Υδροχόου, κι ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει τη γυναικεία ενέργεια και το γυναικείο αρχέτυπο – τη θεότητα.

«Μέσω αυτής της συνεργασίας θέλουμε να απελευθερώσουμε το φως και την ενέργεια που φέρνει η ένωσή μας, εμπνέοντας παράλληλα τις γυναίκες να συσπειρωθούν και να υποστηρίζουν η μία την άλλη» λένε οι τρεις συνεργάτιδες.

Φωτογραφημένες σε ένα άκρως καλοκαιρινό τοπίο στην Ανάβυσσο, οι τρεις γυναίκες γίνονται μοντέλα της συλλογής τους που είναι τόσο ανάλαφρη όσο θέλεις να είναι το φετινό σου καλοκαίρι.

Χρώματα, υφάσματα, σχέδια που θέλεις οπωσδήποτε να βάλεις στη βαλίτσα σου με προορισμό τα νησιά, οδηγό τον ήλιο και στόχο: να λάμψεις όπως ποτέ άλλοτε αυτό το καλοκαίρι!

Μάθε περισσότερα στα παρακάτω links:

https://myacollection.com/

https://theprelevic.com/ 

https://www.instagram.com/mya_collection/

https://www.instagram.com/dimitra__nika/

https://www.instagram.com/theprelevic/

https://www.instagram.com/annaprelevic/