Πώς να αντιγράψεις το look με παγιέτες της Λάουρας Καραΐσκου από την πρεμιέρα του J2US
Beauty & Fashion

Πώς να αντιγράψεις το look με παγιέτες της Λάουρας Καραΐσκου από την πρεμιέρα του J2US

Πώς να αντιγράψεις το look με παγιέτες της Λάουρας Καραΐσκου από την πρεμιέρα του J2US

Οι βραδινές σου εμφανίσεις αποκτούν στυλ και σου έχουμε τις λεπτομέρειες

Ένα νέο πρόσωπο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο J2US και αυτή δεν είναι άλλη από τη Λάουρα Καραΐσκου, που υποδέχτηκε και τα ζευγάρια του σόου στο Celebrity Room.

Φρέσκια, δροσερή και με γαλάζια μάτια που ξεχωρίζουν, αφέθηκε στα μαγικά χέρια του Ηλία Μιχαλόλια και του Χάρη Γκοτζαμανίδη που επιμελήθηκαν το look της, ενώ τα αέρινα και vague μαλλιά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ της η Κική Αϊβάζη.

Αν αναρωτιέσαι τι φόρεσε και θέλεις να αντιγράψεις την ιδέα του πώς φοράμε με τον πιο stylish τρόπο τις παγιέτες για μια βραδινή εμφάνιση, σού έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Βασικό κομμάτι της εμφάνισής της ήταν το μαύρο peplum dress με παγιέτες του ιταλικού «διδύμου» The Attico (Soho-Soho Boutique) και ανήκει στη νέα τους συλλογή που είναι εμπνευσμένη από τα φορέματα των 40s αλλά και των 80s με έμφαση στη θηλυκότητα.

Ο στόχος της Gilda Ambrosio και Giorgia Tordini -που βρίσκονται πίσω από το σχεδιασμό του ρούχου- είναι να νιώθεις άνετα σε ένα κομμάτι που μπορείς να το βάλεις ακόμα και όταν δεν είναι ειδική περίσταση. «Σαν να αγοράζεις ένα vintage κομμάτι, όταν φοράς τα ρούχα μας είναι σαν να φοράς κάτι μοναδικό» λένε.

Το φόρεμα άλλωστε είναι από μόνο του στολισμένο τόσο, όσο να μη χρειάζεσαι και πολλά για να εντυπωσιάσεις.

Αν θέλεις να «χαμηλώσεις» λίγο τους τόνους του, για μια περίσταση όχι ιδιαίτερα επίσημη, δεν έχεις παρά να το συνδυάσεις με χρωματιστά αξεσουάρ και έτσι όντως να κάνεις μια στυλάτη vintage εμφάνιση.

Αν η περίσταση είναι πιο βραδινή, ο Χάρης και ο Ηλίας το συνδύασαν με ένα ζευγάρι μακριά διαμαντένια σκουλαρίκια του οίκου Καίσαρη και ένα ζευγάρι 10ποντα pumps Steve Madden με ασημί και μαύρες παγιέτες που έδιναν στο look την απαραίτητη επισημότητα μιας πρεμιέρας.

Το αποτέλεσμα μπορείς να το δεις και στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Znews από τα backstage του J2US: