Σάσα Σταμάτη: Η très chic αλλαγή στο στυλ της λίγο πριν από την πρεμιέρα του Battle of the Couples
featured

Σάσα Σταμάτη: Η très chic αλλαγή στο στυλ της λίγο πριν από την πρεμιέρα του Battle of the Couples

Σάσα Σταμάτη: Η très chic αλλαγή στο στυλ της λίγο πριν από την πρεμιέρα του Battle of the Couples

Επανέρχεται στην τηλεόραση και παραδίδει μαθήματα κομψότητας

Το Battle of the couples μπαίνει από τη Δευτέρα στην τηλεοπτική ζωή μας και μαζί του κάνει την επάνοδό της στη μικρή οθόνη μετά από μια μικρή αποχή και η Σάσα Σταμάτη που θα κρατά τον ρόλο του coach των ζευγαριών που θα συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι του Alpha.

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με τα πανύψηλα πόδια και τις εκκεντρικές αλλά πάντα προσεγμένες εμφανίσεις της ήδη μας έδωσε δείγματα γραφής του formal look που θα έχει στο σπίτι του ριάλιτι αλλά και του πιο glamorous, πάντα υπό τις οδηγίες του στυλίστα Κώστα Ζήση που θα επιμελείται το ντύσιμό της.

Εβαζέ σακάκι, φαρδύ σκούρο τζιν καμπάνα, sneakers και πουκάμισο με φιόγκο στον λαιμό ένα από τα πρώτα looks που προσδίδουν μεν την αυστηρότητα που πρέπει να έχει ο coach αλλά και νεανικά στοιχεία που ταιριάζουν στη Σάσα

Στην ιδιωτική της ζωή, η αλλαγή στις στυλιστικές επιλογές της είναι εμφανής.

Ενώ κατά καιρούς την έχουμε δει με εξαιρετικά κομμάτια που μόνο εκείνη θα μπορούσε να υποστηρίξει -όπως η ολόσωμη κεντητή μαύρη φόρμα με διαφάνειες που φόρεσε στα Mad VMAs και έκλεψε την παράσταση- στις τελευταίες της εμφανίσεις έχει υιοθετήσει ένα πιο «ήσυχο» και κλασικό αλλά πάντα chic και προσεγμένο ύφος.

Άλλωστε όπως μάθαμε εμπιστεύεται πάντα τη γνώμη και τις συμβουλές στυλίστα.

Έτσι την έχουμε δει να επιλέγει κοστούμια με παντελόνι ή φούστα ή και τζιν για μια πιο casual εμφάνιση όπως έκανε πρόσφατα στη Γλυφάδα όπου επέλεξε τζιν σε ύφος 70s με γαλάζιο πουκάμισο και σακάκι μεσάτο με δερμάτινες λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι από τα αγαπημένα της brand σε αξεσουάρ είναι τα Gucci και τα Ralph Lauren που μπορεί να συνδυάσει άνετα με κομμάτια από τα Zara ή τα H&M.

Αγαπά πολύ τις τσάντες και αν παρατηρήσετε στις παρακάτω φωτογραφίες, ακολουθεί μία τακτική που πλέον χρησιμοποιούν ακόμη και οι βασίλισσες όπως η Λετίθια της Ισπανίας: χρησιμοποιεί την ίδια τσάντα με διαφορετικό τρόπο, όπως αυτή η δερμάτινη Gucci που φόρεσε και σε κοντή εκδοχή αλλά και σταυρωτά στην πιο μακριά της εκδοχή.

Η επιρροή της Κιάρα Φεράνι στο στυλ της είναι εμφανής, όπως το παρακάτω look με μίνι φούστα Burberry, μαύρο σακάκι και μποτάκι Dr. Martens.

Το ότι χαμήλωσε τους τόνους στο ντύσιμό της δεν σημαίνει καθόλου ότι άφησε πίσω της τα χρώματα που τόσο της αρέσουν ή τις πιο εκκεντρικές τσάντες που απογείωσε στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις.

Έτσι πρόσφατα την είδαμε με ροζ γούνινο jacket συνδυασμένο με δερμάτινο παντελόνι και μια χαριτωμένη τσάντα με μεγάλες πέρλες.

Για ένα ακόμη πιο νεανικό look, συνδύασε μίνι δερμάτινη φούστα με μποτάκι και hoodie από τη νεανική συλλογή της Σίλιας Κριθαριώτη, 5226.

Στις ακόμη πιο casual στιγμές της, επέλεξε military hoodie με κολάν και τρακερωτό μποτάκι που αναδείκνυε τα ψηλόλιγνα πόδια της.

Φωτογραφίες: NDP