Στο backstage της Athens Xclusive Designers Week με την Alexia Perdis
featured

Στο backstage της Athens Xclusive Designers Week με την Alexia Perdis

Στο backstage της Athens Xclusive Designers Week με την Alexia Perdis

Σε λίγα χρόνια θα ακούμε συνέχεια το όνομα τηςAlexia Perdis 

Η μόδα είναι η κύρια πηγή έμπνευσης για τα beauty looks που θα μας απασχολήσουν την επόμενη σεζόν. Υφάσματα, υφές, γραμμές συνδέονται άρρηκτα με hairstyles που μας εμπνέουν και θέλουμε να αντιγράψουμε. Πίσω από αυτή την έκρηξης δημιουργικότητας οι hair stylists που δίνει ζωή στο backstage της Athens Xclusive Designers Week.

Στη φετινή Athens Xclusive Designers Week συναντήσαμε μία δημιουργό της οποίας η πορεία φαίνεται να ήταν προδιαγεγραμμένη. Η  Alexia Perdis είναι κόρη του beauty guru Napoleon Perdis που έχει συνεργαστεί από την Miranda Kerr μέχρι την Cate Blanchett και τη Rihanna και τα hairstyles του έχουν φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα διεθνή περιοδικά μόδας.

μαλλιά trends

Ο Napoleon Perdis έχει δημιουργήσει το δικό του beauty brand στην Αυστραλία και τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του και τις 4 κόρες του. Η Alexia Perdis έχοντας ως κληρονομία τα δυνατά γονίδια του πατέρα της,  έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο της στην Athens Xclusive Designers Week. Η Alexia Perdis ανήκει στο ταλαντούχο γκρουπ του Diamantopoulos Hair Academy. Έχοντας ξεχωρίσει ως μαθήτρια στην ομώνυμη σχολή ήταν η στιγμή να αναδείξει το ταλέντο και στο μεγαλύτερο fashion event της χώρας μας. Η Alexia Perdis , αναφέρει ότι, από τότε που ήταν μικρή είχε ένα είχα ένα μολύβι στο χέρι της και σχεδίαζε, εκτονώνοντας τη δημιουργικότητα της. Αυτό μεταφράστηκε σε πάθος για δημιουργία χτενισμάτων, άλλωστε είχε και πάρα πολλές προσλαμβάνουσες. Αγαπημένοι καλλιτέχνες της Alexia Perdis  είναι οι Franco Fontana, Francis Bacon και George Condo.

Ποια είναι τα trends που ξεχώρισε η Alexia Perdis στη Athens Xclusive Designers Week;

  • Η χαίτη των 80s. Πλέον πιο light και μοντέρνα εκδοχή θα προσδώσει style και edginess στο style μας.
  • Αλλό ένα revival των 90s είναι τα frosted tips. Πρώτη η Billie Eilish οριοθέτησε τις άκρες της με υλικά styling αλλά χρώμα. Για την ακρίβεια είναι ένας τρόπος να διαφοροποιήσεις το χρώμα των μαλλιών σου, χωρίς να κάνεις ριζική αλλαγή.
  • Φυσικά μαλλιά. Χωρίς θερμότητα, βελτιώνουμε τη φυσική υφή των μαλλιών.
  • Bed head hair. Ανεπιτήδευτη κυματισμοί που θυμίζουν αυτούς που έχεις όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι.

μαλλιά τάσεις

  • Κυματισμοί του 1920. Το αγαπημένο χτένισμα της Alexia Perdis. Το γοητευτικό «s» που σχηματίζουν τα waves είναι ό,τι πιο κομψό.

μαλλιά τάσεις

  • Τέλος, η sleek/chic αλογοουρά είναι μία all time classic επιλογή.

μαλλιά τάσεις

  • Κομψή αλογοουρά Φέρνει οποιαδήποτε στάση είτε λειτουργεί είτε παίζει.

Οι προσλαμβάνουσες της Alexia Perdis ήταν πάντα τέτοιες που ήταν μονόδρομος να αγαπήσει τη μόδα. Βλέποντας τον πατέρα της να δημιουργεί στα μεγαλύτερα fashion shows καλλιεργήθηκε ο σπόρος και τώρα ήρθε η στιγμή να ανθίσει η ίδια.