Τέσσερα νέα αντηλιακά που αξίζουν να μπουν στο νεσεσέρ σου
featured

Τέσσερα νέα αντηλιακά που αξίζουν να μπουν στο νεσεσέρ σου

Τέσσερα νέα αντηλιακά που αξίζουν να μπουν στο νεσεσέρ σου

Ο ήλιος καίει ήδη και δεν θέλεις να κάνει κακό στην επιδερμίδα σου

Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη για να αποκτήσεις την επιδερμίδα των ονείρων σου. Τη χρειάζεσαι όλο το χρόνο και το νεσεσέρ σου πρέπει να εξοπλιστεί με αντηλιακά προϊόντα που σέβονται την επιδερμίδα σου και το περιβάλλον, όπως τα παρακάτω:

Αντηλιακά Bee Sun Safe, Apivita

νέα αντηλιακό

Τα αντηλιακά προσώπου ΒΕΕ SUN SAFE προσφέρουν προστασία ευρέος φάσματος αφού προστατεύουν από τις ακτίνες UVA και UVB, αλλά και από τις ακτίνες IR και BLUE LIGHT που προέρχονται από τον ήλιο και τις οθόνες και επιταχύνουν την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Κάθε προϊόν BEE SUN SAFE προσφέρει πολλαπλές δράσεις, χαρίζοντας ενυδάτωση και αποτρέποντας ταυτόχρονα τη φωτογήρανση του δέρματος. Επίσης, η σειρά διαθέτει προϊόντα με εξειδικευμένες δράσεις, που στοχεύουν στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, όπως την ανάγκη για φρεσκάδα και ενυδάτωση, για πρόληψη και μείωση πανάδων και ρυτίδων ή την καταπράυνση του ευαίσθητου δέρματος.

Νέο αντηλιακό από τη Nuxe

αντηλιακό προσώπου

Το νέο αντηλιακό Nuxe Sun Light Fluid SPF50 είναι ελαφριάς υφής έχει spf 50 και είναι ιδανικό για κανονική και μεικτή επιδερμίδα. Τα αντηλιακά φίλτρα είναι αδιάβροχα και εύκολα βιοδιασπώμενα.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα, Γιαούρτι Spf 50, Korres

αντηλιακό προσώπου

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα που προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και ομοιόμορφη κάλυψη. Ενισχυμένη με Γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών, μία δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσης του φασκόμηλου και πανθενόλη για υγιή όψη. Τέλος, προσφέρει προστασία κατά των ατμοσφαιρικών ρύπων.

BB Cream Luxurious Sun Care Silk Cover στα φαρμακεία Intermed

αντηλιακό πρόσωπου

H Sun Care Silk Cover BB Cream SPF50 Natural Beige with Hyaluronic Acid της Luxurious είναι κατάλληλη για ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Προσφέρει ομοιόμορφη εφαρμογή και μεταξένια υφή στο δέρμα, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Η εξειδικευμένη του σύνθεση, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας, ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.