Το Πάσχα θα αντιγράψουμε το χτένισμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή!
featured

Το Πάσχα θα αντιγράψουμε το χτένισμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Το Πάσχα θα αντιγράψουμε το χτένισμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Ονομάζεται blow out και είναι το μεγάλο trend της σεζόν

Παρόλες τις δύσκολες συνθήκες του φετινού Πάσχα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να «γιορτάσουμε» περιποιημένοι. Αν θέλεις, λοιπόν, το χτένισμά σου να είναι updated και θηλυκό, ακολούθησε το παράδειγμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή χτένισμα

Το χτένισμά της ονομάζεται το blow out και έχει γίνει viral στο Tik Tok. Τα μαλλιά αποκτούν όγκο από τη ρίζα τους. Τα μαλλιά μπορεί να είναι είτε ίσια, είτε σπαστά, είτε με χαλαρές μπούκλες στις άκρες. Το κύριο εργαλείο styling είναι το πιστολάκι και μία στρογγυλή βούρτσα για να δώσεις κίνηση, όπως έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στα δικά της.

Για να αποκτήσουν τέλειες καμπύλες τα μαλλιά σου, τύλιξε κάθε τούφα σε μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και με τη βοήθεια ενός σεσουάρ χτένισε και στέγνωσέ τη τραβώντας τη προς τα κάτω και προς τα μέσα.

Έπειτα, τύλιξε την τούφα σε ένα μεγάλο ρόλεϊ γυρνώντας τη προς τα έξω και στερέωσέ το στην κορυφή του κεφαλιού. Επανάλαβε το ίδιο σε όλες τις τούφες.

Θυμήσου, όσο πιο μεγάλη η βούρτσα που θα επιλέξεις, τόσο πιο smooth το αποτέλεσμα που θα πετύχεις. Άφησε τα ρόλεϊ για μια ώρα τουλάχιστον και στη συνέχεια αφαίρεσέ τα, φορμάροντας με τα χέρια σου τα μαλλιά.