Το Met Gala επιστρέφει! Η λίστα των καλεσμένων του όμως έφερε γκρίνια…
featured

Το Met Gala επιστρέφει! Η λίστα των καλεσμένων του όμως έφερε γκρίνια…

Το Met Gala επιστρέφει! Η λίστα των καλεσμένων του όμως έφερε γκρίνια…

Οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων έχουν αντιρρήσεις

Η μεγαλύτερη βραδιά της μόδας και ένα από τα κορυφαία αμερικανικά events, το Met Gala επιστρέφει στις 13 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Μετά από την αναβολή της περσινής διοργάνωσης, τα λεγόμενα και «Όσκαρ της μόδας» θα εορταστούν στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Το φετινό θέμα του είναι η αμερικάνικη μόδα.

Ο Andrew Bolton, επιμελητής του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης (MET), δήλωσε στη Vogue για το φετινό θέμα:

«Πραγματικά πιστεύω ότι η αμερικάνικη μόδα βρίσκεται σε περίοδο αναγέννησης. Νομίζω ότι ιδίως οι νέοι σχεδιαστές, βρίσκονται στην πρωτοπορία των συζητήσεων σχετικά με τη διαφορετικότητα, την ένταξη, τη βιωσιμότητα και τη συνειδητή δημιουργικότητα, πολύ περισσότερο από τους Ευρωπαίους ομολόγους τους, ίσως με εξαίρεση των Άγγλων σχεδιαστών».

Οι καλεσμένοι και η γενικευμένη δυσαρέσκεια

Τα ονόματα των καλεσμένων του Met Gala δεν ανακοινώνονται δημόσια και η λίστα έχει πάντα την έγκριση της «σιδηράς κυρίας» της μόδας, Anna Wintour.

Φέτος όμως λόγω κορονοϊού στο κόκκινο χαλί θα παρευρεθούν λιγότεροι προσκεκλημένοι.

Για την ακρίβεια από 600 η Wintour πρέπει να επιλέξει 450 καλεσμένους.

Ήδη έχουν διαρρεύσει ονόματα που όμως έχουν προκαλέσει σχόλια και δυσαρέσκεια ότι το Met Gala άρχισε να χάνει την αίγλη του.

«Μου είπαν ότι πολλοί influencers είναι στη λίστα» δηλώνει στην New York Post πρωτοκλασάτος ατζέντης που οι πελάτες του είναι τακτικοί στο event.

«Άκουσα ότι τα περισσότερα τραπέζια είναι κλεισμένα για άτομα από το Facebook και το Instagram. Προσωπικά δεν νομίζω ότι το Met είναι cool πια. Από εκδήλωση με μεγάλο πρεστίζ κατάντησε γεμάτο influencers» είπε.

Τα πρωτοκλαστάτα ονόματα που ακούγονται για την guest  list

Ανάμεσα στους φημολογούμενους καλεσμένους είναι η 20χρονη περσόνα των social media Αddison Rae που έχει 82,5 εκατομμύρια followers στο TikTok και 38,6 στο Instagram.

Eπίσης η influencer και YouTuber Emma Chamberlain που παράτησε το σχολείο και κάνει vlog  τη ζωή της έχοντας 10,5 εκατομμύρια συνδρομητές.

Φυσικά η Kim Kardashian, η Beyoncé  αλλά και ο Tom Brady με Gisele Bündchen. Και η JLo είναι ανάμεσα στις φημολογούμενες καλεσμένες αλλά χωρίς τον Ben Affleck που έχει γυρίσματα.

Oι αδελφές Hadid  αλλά και οι αδελφές Jenner μάλλον δεν θα λείπουν (όχι όμως η Κοurtney ή η Khloe Kardashian) όπως και η Lady Gaga αλλά και η Billie Eilish και η Zendaya.