Το style icon της ημέρας: Η Leona Lewis φορά Celia Kritharioti
Beauty & Fashion

Το style icon της ημέρας: Η Leona Lewis φορά Celia Kritharioti

Το style icon της ημέρας: Η Leona Lewis φορά Celia Kritharioti

Και δεν είναι η μόνη που φόρεσε τη συγκεκριμένη δημιουργία

Οι τουαλέτες της Σίλιας Κριθαριώτη έχουν ταξιδέψει μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τις είδαμε να φιγουράρουν στα πιο μεγάλα περιοδικά μόδας σε φωτογραφίσεις με celebrities όπως οι: Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Kim Kardashian, Maria Menounos, Kate Beckinsale, Rita Ora, Pixie Lott.

Πριν από λίγο καιρό είδαμε την JLo να ποζάρει δίπλα στον Maluma με μία λαμπερή τουαλέτα Celia Kritharioti και τώρα σειρά πήρε η Pop soul τραγουδίστρια και νικήτρια του βρετανικού X Factor το 2006, Leona Lewis.

Μετά από μια απουσία 5 ετών έδωσε την πρώτη της συνέντευξη και έκανε την πρώτη της φωτογράφιση στο περιοδικό Stella της Telegraph, φορώντας στο εξώφυλλο ένα εντυπωσιακό δίχρωμο φόρεμα Celia Kritharioti.

Η μάξι τουαλέτα που επελέγη για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση προέρχεται από την ιδιαίτερα χρωματιστή κολεξιόν της Σίλιας Κριθαριώτη με τίτλο Cirque de couleurs, η οποία ήταν γεμάτη εντυπωσιακά φορέματα σε έντονα χρώματα.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια μια τουαλέτα της Ελληνίδας σχεδιάστριας. Tο 2018 στον τελικό του βρετανικού Χ Factor εμφανίστηκε με μια λαμπερή δημιουργία Celia Kritharioti Couture εντυπωσιάζοντας το βρετανικό κοινό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leona Lewis 🎼 (@leonalewis) στις

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με μια από τις πιο χαρακτηριστικές δημιουργίες του ελληνικού οίκου, ένα ημιδιαφανές φόρεμα κεντημένο με γαλλικές δαντέλες, κρύσταλλα Swarovski και χειροποίητα κρόσσια, χαρίζοντάς της μοναδική κίνηση.

Η αέρινη εκδοχή της Δανάης Μιχαλάκη

Το ίδιο φόρεμα φόρεσε πολύ πρόσφατα στην φωτογράφιση για το cover story του περιοδικού Gala η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών», Δανάη Μιχαλάκη.

Εντελώς διαφορετική στα χρώματα από την Lewis έδωσε στο ρούχο μια διάσταση αερικού υπό τις οδηγίες του φωτογράφου Πάνου Γιαννακόπουλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Cover girl @danae_michalaki for @galagreece wearing @celiakritharioti @agries_melisses_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Giannakopoulos (@panosgi) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Natural beauty: ethereal actress @danae_michalaki on the cover of @galagreece @protothema.gr in Celia Kritharioti Couture creations 📷 @panosgi Styling: #lizipapazoglou #CeliaKritharioti #Couture #AgriesMelisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις