Το style icon της ημέρας: Η Βασίλισσα Λετίθια σού δείχνει πώς να φορέσεις σωστά τις ασυμμετρίες
Beauty & Fashion

Το style icon της ημέρας: Η Βασίλισσα Λετίθια σού δείχνει πώς να φορέσεις σωστά τις ασυμμετρίες

Το style icon της ημέρας: Η Βασίλισσα Λετίθια σού δείχνει πώς να φορέσεις σωστά τις ασυμμετρίες

Kαι μάλιστα «ανακυκλώνοντας» κομμμάτια από τη γκαρνταρόμπα της

Είναι από τις πλέον κομψές -αν όχι η κομψότερη- εστεμμένη της Ευρώπης. Η Βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίθια έχει πάντα μια μοντέρνα αλλά κομψή γκαρνταρόμπα, ενημερωμένη ενώ πλέον όπως και η Kate Middleton τολμά και «ανακυκλώνει» τα κομμάτια που έχει ξαναφορέσει με τον πιο στυλιζαρισμένο τρόπο.

Με δύο από τις τελευταίες της εμφανίσεις, η Λετίθια απογείωσε τις ασυμμετρίες σε φούστα αλλά και φόρεμα με διακριτικά αξεσουάρ και με μια αδυναμία στο γκρι χρώμα.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Λετίθια δεν αποχωρίζεται σε καμία εμφάνισή της της μάσκα, δίνοντας έτσι το καλύτερο παράδειγμα στους υπηκόους της.

Εμφάνιση με φούστα

Η Λετίθια για να παραστεί στην έναρξη του ακαδημαϊκού έτους του Πολυτεχνείου του Σαντιάγκο επέλεξε να φορέσει ξανά μια καρό μάλλινη φούστα με ασύμμετρα τελειώματα που είχε ξαναβάλει τον Φεβρουάριο του 2020 και το 2019.

Επέλεξε να τη συνδυάσει με δερμάτινη ζώνη Burberry, δερμάτινο clutch Astrud by Carolina Herrera αλλά και σουέντ μητερές γόβες του ίδιου οίκου. Σκουλαρίκια Chanel “Comète”.

Εμφάνιση με φόρεμα

Η Βασίλισσα Λετίθια έχει αδυναμία στο να φοράει κομμάτια που αναδεικνύουν την πολύ λεπτή μέση της.

Έτσι και στη δεύτερη εμφάνιση που έκανε με ασύμμετρο φόρεμα αυτή τη φορά επέλεξε να τονίσει τη σιλουέτα της με την ίδια δερμάτινη Burberry ζώνη.

Το φόρεμα και αυτή τη φορά είναι ένα γκρι και μαύρο καρό Pedro del Hierro που είχε φορέσει το 2018

Το συνδύασε με το ίδιο δερμάτινο clutch όπως παραπάνω ενώ φαίνεται πως έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στις μαύρες γόβες της που ήταν Manolo Blahnik και μάλιστα με custom ειδικό πάτο εξωτερικά για να μη γλιστρούν.

Και χρώμα και floral!

Παρόλο που το γκρι φαίνεται ότι είναι από τα αγαπημένα χρώματα της Λετίθια, πρόσφατα έκανε δύο εξαιρετικές εμφανίσεις και με χρώμα -και μάλιστα έντονο και βαθύ κόκκινο- αλλά και με floral φόρεμα.

Επισκέφτηκε τις φοιτητικές εστίες της Μαδρίτης φορώντας κοστούμι Roberto Torretta και κρατώντας το snakeprint clutch Maysa της Carolina Herrera.

Όσο για το φόρεμα που έκανε εντύπωση ήταν ένα navy Massimo Dutti σεμιζιέ φόρεμα με δερμάτινο clutch στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα και πάλι Carolina Herrera. To συνδύασε με μία δερμάτινη ζώνη Hugo Boss και δερμάτινες γυαλιστερές γόβες Magrit.

Φωτογραφίες: Mega Agency, Abaca