Το style icon της ημέρας: Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε αναφορά στα fashion είδωλα των 80s με ένα αξεσουάρ
Beauty & Fashion

Το style icon της ημέρας: Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε αναφορά στα fashion είδωλα των 80s με ένα αξεσουάρ

Το style icon της ημέρας: Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε αναφορά στα fashion είδωλα των 80s με ένα αξεσουάρ

Μην ψάχνεις άλλο, σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες της εμφάνισής του

Τον οίκο Dior εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά ο Νίκος Κοκλώνης για την εμφάνισή του στο live του J2US.

Με μαύρο κοστούμι και λευκό τοπ κράτησε μία κλασική και κομψή γραμμή στην εμφάνισή του που όμως ξεχώρισε χάρη στο αξεσουάρ του πέτου του.

Το ντύσιμο του Νίκου έγινε φυσικά θέμα και στο Twitter και εμείς έχουμε όλες τις λεπτομέρειες από τους στυλίστες του, τον Χάρη Γκοτζαμανίδη και τον Ηλία Μιχαλόλια.

Το σακάκι και τα παπούτσια

Διαχρονική η γραμμή του, μεταξωτό και μάλλινο ζακάρ με φλοράλ μοτίβο είναι ταυτόχρονα άνετο ενώ τονίζει τους ώμους και λεπταίνει τη μέση χάρη στο κόψιμό του.

Ο παρουσιαστής το συνδύασε με μαύρο παντελόνι Dior για να δώσει επίσημο τόνο στο στυλιστικό του ύφος.

Όσο για τα παπούτσια, ένα ζευγάρι δερμάτινα Saddle monk derby -και αυτά Dior- ολοκλήρωσαν το look.

Το αξεσουάρ – tribute στον Judy Blame

Αυτό που έκανε όλη τη διαφορά στην εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη ήταν το key ring που κρεμόταν από το πέτο του, ένα εν είδη κόσμημα με μεγάλη σχεδιαστική σημασία για τον Dior.

Πρόκειται για ένα μπρελόκ ουσιαστικά με το λογότυπο Dior που στα ντεφιλέ του οίκου χρησιμοποιήθηκε πολύ στα πέτα των σακακιών.

Η έμπνευσή του προέρχεται από έναν ανατρεπτικό καλλιτέχνη, στυλίστα, είδωλο της punk κουλτούρας και σχεδιαστή κοσμημάτων των 80s που επηρέασε τη μόδα της εποχής με τα δημιουργήματά του, τον Judy Blame.

Έτσι, το key ring του οίκου αναθεωρήθηκε και εμπλουτίστηκε με διάφορα εμβλήματα που χρησιμοποιούσε ο Blame και μάλιστα ο σχεδιασμός τους έγινε σε συνεργασία με το ίδρυμα Trust Judy Blame, βασισμένο στο επαναστατικό έργο του καλλιτέχνη.

Τα εμβλήματα αφαιρούνται και μπορεί κάποιος να φορέσει όσα θέλει για να τα προσαρμόσει στο look του, όπως έγινε και στην περίπτωση του Νίκου Κοκλώνη.

Το hair style του παρουσιαστή επιμελήθηκε όπως πάντα ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ του η Κική Αϊβάζη.