Το style icon της ημέρας: Πώς να αντιγράψεις το sparkling look της Λάουρας Καραΐσκου
Beauty & Fashion

Το style icon της ημέρας: Πώς να αντιγράψεις το sparkling look της Λάουρας Καραΐσκου

Το style icon της ημέρας: Πώς να αντιγράψεις το sparkling look της Λάουρας Καραΐσκου

Τι φόρεσε στο δεύτερο επεισόδιο του J2US; Αποκλειστικά backstage βίντεο

Άλλη μία εμφάνιση της Λάουρας Καραΐσκου θα σου δώσει ιδέες για να αντιγράψεις και στο δικό σου ντύσιμο.

Οι στυλίστες της, Χάρης  Γκοτζαμανίδης και Ηλίας Μιχαλόλιας, μας αποκάλυψαν όλες τις λεπτομέρειες πίσω από ακόμη μία νεανική, stylish και glam εμφάνιση της Λάουρας που βασίζεται στην ομορφιά του less is beautiful και του μινιμαλισμού που αναδεικνύουν τη φυσική της ομορφιά.

Οι λεπτομέρειες του look της Λάουρας

Το μαύρο pret-a-porter satin-jersey φόρεμα σε γραμμή slim fit που επέλεξαν οι στυλίστες της είναι από τη συλλογή της Redemption (Soho-Soho Boutique).

O ιδρυτής και σχεδιαστής της Redemption, Gabriele “Bebe” Moratti αποφάσισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να παρουσιάσει μια συλλογή βασισμένη στις αρχές της βιωσιμότητας στη μόδα. Έτσι χρησιμοποίησε μόνο vegan, βιοδιασπώμενα «δέρματα», οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο denim, lycra από δίχτυα και μετάξι πιστοποιημένο ότι είχε λιγότερες αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον από το κανονικό.

Σε κάθε περίπτωση ο Moratti διατήρησε την αισθητική Roberto Cavalli 2.0 που διακρίνει τις συλλογές του και το φόρεμα της Λάουρας είναι ένα κομμάτι βασισμένο σε αυτήν την αισθητική.

Οne-shoulder, με μεταλλικό δέσιμο και αέρινο τελείωμα είναι ιδανικό σε μαύρο για μια πιο επίσημη περίσταση.

Και για να του δώσεις λάμψη, τι καλύτερο από ένα ankle boot με τακούνι stiletto που ψηλώνουν και μακραίνουν τη σιλουέτα, στολισμένο με φανταχτερά πετράδια που θα λάμπει στα φώτα της πόλης;

Το μποτάκι της Λάουρας είναι Steve Madden (NAK) ιδανικό για το μήκος του φορέματός της αλλά και για τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ με τη λάμψη του ξεχωρίζει από μακριά!

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε όπως πάντα ο Βασίλης Μπουλούμπασης, που αυτή τη φορά της έκανε ένα πιο αέρινο hairstyle με ατημέλητες μπούκλες για να ταιριάζει με το αρχαιοελληνικό look του ρούχου της, ενώ για το μακιγιάζ της φρόντισε η αγαπημένη make up artist των celebrities, Βάσω Νακοπούλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bouloubasis Vasilis (@bouloubasisv) στις

Το φινίρισμα της εμφάνισής της ήταν τα sparkling σκουλαρίκια Kessaris που συμπλήρωναν τη λάμψη που απαιτούσε η περίσταση.

Δες τις λεπτομέρειες από το look της Λάουρας στα αποκλειστικά backstage βίντεο που ακολουθούν: