Vivo Verde: Ακόμα και στην αντηλιακή σου προστασία, η φύση ξέρει!
Beauty & Fashion

Vivo Verde: Ακόμα και στην αντηλιακή σου προστασία, η φύση ξέρει!

Vivo Verde: Ακόμα και στην αντηλιακή σου προστασία, η φύση ξέρει!

Με μότο της «η φύση ξέρει», η Vivo Verde φροντίζει αυτό το καλοκαίρι για την αντηλιακή σου προστασία και την υγεία του δέρματός σου.

Η ολοκληρωμένη σειρά της Ελληνικής Οικολογικής εταιρείας περιλαμβάνει αντηλιακή κρέμα προσώπου, σώματος, ενυδατική κρέμα, αντηλιακό γαλάκτωμα και gel after sun με αλόη βέρα και ελαιόλαδο.

Πρόλαβε τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης αλλά και τις δυσχρωμίες και τις λεπτές γραμμές του ήλιου με προϊόντα που έχουν ως βάση τους ενυδατικά συστατικά και από την ελληνική φύση -όπως το εκχύλισμα χαμομηλιού και το ρόδι – αλλά και πράσινο τσάι, shea butter, πανθενόλη και βιταμίνη Ε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Διατροφή και Ομορφιά 🇬🇷 (@vivoverde_gr)

Όλα τα καλλυντικά Vivo Verde δεν δοκιμάζονται σε ζώα και δεν περιέχουν ζωικά συστατικά, ούτε οινόπνευμα, parabens, peg ή sls.

Είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος και για όλη την οικογένεια.

Η Ελληνική Οικολογική Εταιρεία Vivo Verde δημιουργήθηκε το 2007, έχοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της την ανθρώπινη υγεία, την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, καθαριστικών οικίας και επιχείρησης και φίλτρο νερού.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της στο Περιστέρη – Σοφοκλή Βενιζέλου 6, Περιστέρι, τηλ. 210 5768931 και στο vivoverde.gr