Έλενα Τσαβαλιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το beauty look της που μας εντυπωσίασε!
ΟΜΟΡΦΙΑ

Έλενα Τσαβαλιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το beauty look της που μας εντυπωσίασε!

Έλενα Τσαβαλιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το beauty look της που μας εντυπωσίασε!

Η Βάσω Νακοπούλου και ο Βασίλης Μπουλούμπασης αποκαλύπτουν τα μυστικά του look της

Τι να ζηλέψει εμφανισιακά από τις σταρ του Hollywood; Αυτό σκεφτήκαμε, βλέποντας την εμφάνιση της Έλενας Τσαβαλιά στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με make up και hair look που μας έκανε να θέλουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να το υιοθετήσουμε στην επόμενή μας έξοδο.

Μετά την ανάρτησή της πολλές followers έσπευσαν να επικροτήσουν την εμφάνισή της, κι εκείνη με τη σειρά της ευχαρίστησε δημόσια, με μια ανάρτηση στο instagram, τη make up artist Βάσω Νακοπούλου και τον hair expert Βασίλη Μπουλούμπαση.


Το znews.gr επικοινώνησε μαζί τους, άκουσε τις συμβουλές τους και τις μοιράζετε μαζί σας…

Η Βάσω Νακοπούλου μας αποκάλυψε πως τα αγαπημένα beauty προϊόντα της Έλενας είναι τα κραγιόν σε nude αποχρώσεις ενώ όσον αφορά την τελευταία της εμφάνιση μας είπε: “Στην αγαπημένη μου Έλενα ακολουθώ τα φυσικά της χαρακτηριστικά, χωρίς να τα αλλοιώσω αφού δεν το έχει ανάγκη. Αναδεικνύω τα μάτια της σε γήινες αποχρώσεις σκιάς και τονίζοντάς τα με eyeliner. Της φοράω φωτεινά ρουζ σε αποχρώσεις ροδακινί και σχεδόν πάντα nude matte κραγιόν”.

Εν όψει καλοκαιριού μάλιστα μας έδωσε ένα tip για το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ. “Αντί για σκιά, φορέστε την τερακότα πάνω στα βλέφαρα και σβήστε την ενώνοντάς την με την τερακότα στο περίγραμμα του προσώπου. Ρουζ, highlighter στα ζυγωματικά και lipgloss στα χείλη…”

Με τη σειρά του ο Βασίλης Μπουλούμπασης μας εξήγησε πώς γίνεται ένα τόσο εντυπωσιακό hair look να μην μοιάζει καθόλου στημένο: “Στην Έλενα προτιμώ να κάνω γενικά σπαστά, κυματιστά μαλλιά με όγκο. Στην τελευταία της εμφάνιση έδωσα αρκετό όγκο στα μαλλιά της, συγχρόνως όμως ήταν χαλαρό και ανάλαφρο. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα αποφεύγω τα σκληρά προϊόντα και τη λακ ενώ προτιμώ το μετάξι” και συνέχισε: “Για το καλοκαίρι ψηφίζω φυσικά μαλλιά. Μια κοπέλα για παράδειγμα που έχει σπαστά μαλλιά μπορεί χρησιμοποιώντας κάποια προϊόντα της αγοράς, όπως το αλατόνερο, να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό και φυσικό αποτέλεσμα”.