Αυτό είναι το νέο σκηνικό του Κωστή Μαραβέγια – Φωτογραφίες
featured

Αυτό είναι το νέο σκηνικό του Κωστή Μαραβέγια – Φωτογραφίες

Αυτό είναι το νέο σκηνικό του Κωστή Μαραβέγια – Φωτογραφίες

Tο ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εκπομπή «Δυνατά» του Κωστή Μαραβέγια και τους συνεργάτες του. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι όλα έτοιμα για το πρώτο γύρισμα της εκπομπής με όλους να είναι πολύ χαρούμενοι για αυτό που ετοιμάζουν.

Οι καλεσμένοι είναι έτοιμοι να παίξουν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό όμορφες στιγμές στην τηλεόραση με τον ταλαντούχο τραγουδοποιό να συμμετέχει σε όλο αυτό ενεργά ενώ θαυμασμό προκαλεί το γεγονός ότι συμμετέχει ακούραστα και στο δημιουργικό στήσιμο της εκπομπής.

Το Znews σας παρουσιάζει μέρος του σκηνικού που όπως πρώτοι είχαμε γράψει θα χωρίζεται σε τρία μέρη:

Στη μουσική σκηνή όπου θα βρίσκεται η μπάντα, το σαλόνι για τις συνεντεύξεις και το μέρος του κοινού που θα βρίσκεται ζωντανά στο πλατό και θα συμμετέχει ενεργά στο concept της εκπομπής με έναν τρόπο που θυμίζει show του εξωτερικού αφού οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη.

 

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ανέβασε η παραγωγός της εκπομπής Βίκυ Λάσκαρη από το γύρισμα του τρέιλερ της εκπομπής «Δυνατά» ο Κωστής Μαραβέγιας δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετος για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Η εκπομπή όπως σας αποκάλυψε το Znews και ο Γιώργος Μπέζας πιθανότατα θα μεταδίδεται τα βράδια της Παρασκευής αιφνιδιάζοντας τον ανταγωνισμό μια κίνηση ματ της κρατικής τηλεόρασης που πια παίζει δυνατά με τον ανταγωνισμό αφού δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους απέναντι.