«Άλλος για πρωινή εκπομπή;»
BeZnews

«Άλλος για πρωινή εκπομπή;»

«Άλλος για πρωινή εκπομπή;»

Ο Γιώργος Μπέζας γράφει για τις φήμες που κυκλοφορούν για την πρωινή ζώνη χωρίς καλά καλά να έχει αρχίσει η νέα σεζόν

Ο Οκτώβρης μας χαιρετά και ακριβώς σε 11 μήνες θα ξεκινά η νέα τηλεοπτική σεζόν για την περίοδο 24 -25. Δηλαδή αρκετά… μακριά.

Παρόλα αυτά ήδη τα σενάρια και οι φήμες για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη πυκνώνουν και οι «μνηστήρες» φαίνεται να είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά και μάλιστα κάποιοι αυτοπροτείνονται για την πιο δύσκολη τηλεοπτική ζώνη, 10 -1.

Τι και αν κάποτε αυτή η ζώνη είχε άρωμα γυναίκας, ξανθιάς, χαριτωμένης, ζωηρής, γεμάτης χαρά, τώρα μετά τον Γιώργο Λιάγκα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λένε ότι θέλει να επιστρέψει…

Μάλιστα, μεταξύ αστείου και σοβαρού,  φαίνεται πως θέλει να ξανακάνει τα πρωινά μας ομορφότερα, μόνος ή με τη Φαίη Σκορδά!

Τι πραγματικά συμβαίνει; Φταίει η έλλειψη θεμάτων στις εκπομπές;

Μια παραφιλολογία έχει ξεκινήσει με ένα γαϊτανάκι δηλώσεων και ατελείωτων, χωρίς νόημα ρεπορτάζ…

Οι τηλεοπτικές ζώνες φυσικά δεν ανήκουν σε κανέναν ούτε και οι εκπομπές ωστόσο κανείς νοήμων άνθρωπος δεν πιστεύει πως θα αφήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη σιγουριά του για να ρισκάρει με κάτι πολύ πιο δύσκολο όπως ένα πρωινό και εύκολο να τον κάνει αουτσάιντερ.

Όσο για το σενάριο συνεργασίας με τη Φαίη Σκορδά, δεν ισχύει για του χρόνου τουλάχιστον αφού εκείνη έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο.

Και για να είμαστε ειλικρινής κανείς από τους δύο, ό,τι και να λένε, δεν θα δεχτεί να συνυπάρξει ή να μοιραστεί την καρέκλα του παρουσιαστή.

Τα τηλεοπτικά δίδυμα η ιστορία έχει αποδείξει πως δεν ευημερούν.

Για αυτό καλύτερα να περιμένουμε να έρθει το Πάσχα και ξαναμιλάμε για την πρωινή ζώνη, γιατί η τράπουλα θα έχει ξαναμοιραστεί και μακάρι τα φαβορί να μην έχουν γίνει αουτσάιντερ…