ΑΝΤ1 – Αποκλειστικό: Ποιοι «κόβονται» από την παρέα των «Πρωινών τύπων»;
featured

ΑΝΤ1 – Αποκλειστικό: Ποιοι «κόβονται» από την παρέα των «Πρωινών τύπων»;

ΑΝΤ1 – Αποκλειστικό: Ποιοι «κόβονται» από την παρέα των «Πρωινών τύπων»;

Δεν πέρασαν τις... εξετάσεις της τηλεθέασης

Όπως εδώ και πολύ καιρό σας είχε γράψει το Ζnews, «πονοκέφαλο» αποτελούσε για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου του ΑΝΤ1 η εκπομπή της Ντόρας Κουτροκόη και του Αντώνη Φουρλή, που ανήκαν στην ομάδα των «Πρωινών τύπων» και έπαιρναν τη σκυτάλη από τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη.

Η εκπομπή είχε μεγαλώσει σε διάρκεια και είχε δύο μέρη, από τις 7 μέχρι τις 9.50 και από τις 9.50 μέχρι τις 12, κομμάτι που παρουσίαζε η Ντόρα Κουτροκόη και ο Αντώνης Φουρλής.

Οι χαμηλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και το κακό κλίμα που επικρατούσε μεταξύ των δύο μερών της εκπομπής -αφού στην ουσία ασχολούνταν με την ίδια θεματολογία back to back – ανάγκασε τον ενημερωτικό τομέα να πάρει μέτρα.

Με δεδομένο ότι η εκπομπή της Ντόρας Κουτροκόη παρά τις ενισχυτικές κινήσεις δεν ανέκαμψε, αποφασίστηκε να ρίξει αυλαία και οι δύο δημοσιογράφοι να απορροφηθούν στον ενημερωτικό τομέα του ΑΝΤ1.

Έτσι, από αυτό το Σαββατοκύριακο μετά τον Παναγιώτη Στάθη και τον Νίκο Ρογκάκο  που θα τελειώνουν στις 10.00 τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή «Υγεία πάνω απ΄  όλα» με την Φωτεινή Γεωργίου.

Η δημοσιογράφος που έφυγε εν μια νυκτί από το Open -με το παρασκήνιο αυτής της αποχώρησης να φημολογείται ότι ήταν «πλούσιο»-  για να βρεθεί στον ΑΝΤ1, πίστευε ότι επιτέλους θα κάνει την εκπομπή που ονειρεύονταν έτσι και άρπαξε την ευκαιρία που της δόθηκε χωρίς να φαντάζεται ότι το τηλεοπτικό κοινό του Σαββατοκύριακου δεν θα αγκάλιαζε αυτή την προσπάθεια.

Μάλιστα δεν πάει πολύς καιρός που κάποιοι στο κανάλι την ήθελαν να είναι μια από τους διαδόχους του Γιώργου Παπαδάκη όπως σας είχε αποκαλύψει το Ζnews.

Κάτι τέτοιο ανήκε βέβαια μόνο στη φαντασία τους όπως όλα δείχνουν.