ΑΝΤ1: Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα. Τι προσδοκά το κανάλι και ποιους άσους κρύβει απέναντι στον ανταγωνισμό;
featured

ΑΝΤ1: Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα. Τι προσδοκά το κανάλι και ποιους άσους κρύβει απέναντι στον ανταγωνισμό;

ΑΝΤ1: Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα. Τι προσδοκά το κανάλι και ποιους άσους κρύβει απέναντι στον ανταγωνισμό;

Το ρεπορτάζ του Γιώργους Μπέζα

Η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα για τον ANT1  θα παίξει σημαντικό ρόλο για το πώς θα κινηθεί ο προγραμματισμός του σταθμού για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Η επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» στο κανάλι έφερε ένα κύμα αλλαγών που όλοι ευελπιστούν πως θα φέρει υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης σε μια ζώνη ομολογουμένως δύσκολη.

Η ζώνη των 20:00 αποκτά έναν ακόμη αντίπαλο που στον ΑΝΤ1 πιστεύουν πως θα αλλάξει την μέχρι τώρα εικόνα στους πίνακες τηλεθέασης του σταθμού και θα ενισχύσει την prime time ζώνη.

Βέβαια κάποιοι έχουν αμφιβολίες ότι οι αλλαγές και το ντόμινο μετακινήσεων τηλεοπτικά προγράμματα του καναλιού -όπως της καθημερινή σειράς «Ήλιος» που πάει στις 17.30 και του «5x 5» που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής και πάει στις 16.30 και είχαν γίνει συνήθεια στο τηλεοπτικό κοινό- θα έχουν την αποδοχή που προσδοκούν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι ιθύνοντες του σταθμού περιμένουν να δουν τι θα φέρει το ραβασάκι της Nielsen τη νέα εβδομάδα για να δουν αν τελικά οι αλλαγές που έγιναν ήταν σοφές σε μια περίοδο που ο ανταγωνισμός καλπάζει και λάθη δεν συγχωρούνται.

Ήδη στο κανάλι του Αμαρουσίου -όπως πρώτοι σας γράψαμε- ετοιμάζονται για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της «Φάρμας»- 11 Νοέμβρη θα γίνουν τα πρώτα – που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα λίγο νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, δηλαδή στις αρχές του Δεκέμβρη.

Σαν άσος στο μανίκι έναντι του ανταγωνισμού περιμένει με αναμμένες «μηχανές» και η παραγωγή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Αν τελικά το πείραμα των «Ράδιο Αρβύλα» και της «Φάρμας» πετύχει δεν αποκλείεται να ξεκινήσει λίγο αργότερα από τον αρχικό σχεδιασμό.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού στην τελευταία σύσκεψη που έγινε τόνισε πως πρέπει να γίνει εξοικονόμηση δυνάμεων καθώς θα πρέπει να κρατούν και κάτι για το δεύτερο μισό της σεζόν, που ο ανταγωνισμός θα έχει να προβάλλει νέα project και σειρές.

Ο μεγάλος αντίπαλος αυτή τη στιγμή για το δεύτερο μισό της σεζόν ακούει στο όνομα Mega αφού μετά τις γιορτές, στο πρόγραμμα του σταθμού έρχονται δύο τηλεπαιχνίδια και δύο σειρές, η «Σκοτεινή Θάλασσα» και ο «Δάσκαλος» που φέρει την υπογραφεί του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και αναμένεται να ανακατέψει την τηλεοπτική τράπουλα.