ΑΝΤ1: Ποια μεγάλη πρωταγωνίστρια βολιδοσκοπούν για τη νέα σειρά εποχής του καναλιού;
featured

ΑΝΤ1: Ποια μεγάλη πρωταγωνίστρια βολιδοσκοπούν για τη νέα σειρά εποχής του καναλιού;

ΑΝΤ1: Ποια μεγάλη πρωταγωνίστρια βολιδοσκοπούν για τη νέα σειρά εποχής του καναλιού;

Ο Γιώργος Μπέζας μεταφέρει τα τελευταία τηλεοπτικά νέα

Με πυρετώδεις ρυθμούς γίνονται οι πρώτες συσκέψεις για την νέα σειρά του ΑΝΤ1 που θα πάρει τη θέση των «Άγριων Μελισσών» με την ελπίδα να αγαπηθεί εξίσου από το τηλεοπτικό κοινό.

Η «Μάγισσα» -όπως είναι ο προσωρινός τίτλος της πολυαναμενόμενης σειράς εποχής-  αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Τότε ήταν προγραμματισμένο να βγει και το «Nτέρτι», που όμως «πάγωσε».

Το πετυχημένο δίδυμο που άλλαξε την ιστορία της μυθοπλασίας στην Ελλάδα, Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης, μελετά έναν έναν ένα τους ρόλους για τη νέα σειρά.

Το σενάριο, που ακόμη βρίσκεται σε πολύ πρωταρχικό στάδιο, αφορά απαγορευμένους έρωτες, μάγια και θρύλους μιας άλλης εποχής. Το καλό για άλλη μια φορά μάχεται με το κακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το φινάλε των «Μελισσών», οι συντελεστές της νέας σειράς θα κάνουν ολιγοήμερες διακοπές και κατόπιν θα ξεκινήσουν τα πρώτα κάστινγκ για τη «Μάγισσα».

Ανάμεσα στα πρώτα ονόματα που θέλουν να δουν και να κάνουν ραντεβού μαζί τους για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού αλλά και ο Γιώργος Γάλλος,ένα πρόσωπο που όπως  σας είχε γράψει το Ζnews από τον Οκτώριο ήθελαν και για το «Ντέρτι».

Αποκλειστικό – «Ντέρτι»: Όλες οι «καυτές» λεπτομέρειες για τη σειρά του ΑΝΤ1 που θα αντικαταστήσει τις «Μέλισσες» – Ο σκηνοθέτης και το καστ

Να θυμίσουμε ότι η Φιλαρέτη Κομνηνού είχε ενσαρκώσει με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της Ατάρτης, στις «Μάγισσες της Σμύρνης», πριν από 18 χρόνια στο Mega.

Τα γυρίσματα της νέας σειρά δεν θα ξεκινήσουν πριν από το τέλος του Ιουλίου.

Η νέα σειρά που προαναγγέλθηκε

Ο ΑΝΤ1 όμως ήδη ανακοίνωσε μια νέα κωμική σειρά, το «Εκτός Υπηρεσίας», σε παραγωγή της JK PRODUCTIONS για τη σεζόν 2022-2023.

Το νήμα της καινούριας αστυνομικής κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «υφαίνουν» ο Μάκης Πιτταράς και ο Θωμάς Τσαμπάνης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Κεχαγιά.

Σύμφωνα με την υπόθεση, ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά, όπου η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη, αναστατώνεται ξαφνικά.

Τα κεντρικά της αστυνομίας ειδοποιούν ότι το Αστυνομικό τους Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και ότι οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν, άγνωστο για πού…

Έκπληκτοι και απελπισμένοι, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημά τους.

Θα σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!