ΑΝΤ1: Προβληματισμός για την prime time  – Το «όχι» του Κανάκη που ανατρέπει τα δεδομένα
featured

ΑΝΤ1: Προβληματισμός για την prime time – Το «όχι» του Κανάκη που ανατρέπει τα δεδομένα

ΑΝΤ1: Προβληματισμός για την prime time  – Το «όχι» του Κανάκη που ανατρέπει τα δεδομένα

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το Znews

Προβληματισμός και γκρίνια μαθαίνω πως υπάρχει τελευταία στον ANT1 για τα χαμηλά νούμερα που παρουσιάζει η prime time ζώνη του σταθμού.

Στην αρένα του ανταγωνισμού θα μπουν από αυτή την Κυριακή η νέα χιουμοριστική σειρά του Μάρκου Σεφερλή Super Mammy ενώ μετά το Πάσχα θέλουν να κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι «Εκατομμυριούχος» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που κάποιοι ακόμη και αυτή την στιγμή θεωρούν στον ΑΝΤ1 ότι είναι λάθος.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Μετά τα Χριστούγεννα –όπως σας είχε γράψει το Ζnews– κάποια στελέχη χρεώθηκαν τα χαμηλά νούμερα της «Φάρμας» που βύθισε σχεδόν όλη την prime time ζώνη του σταθμού ακόμη αφού ακόμη και οι «Άγριες Μέλισσες» άρχισαν να πέφτουν αφού έπαιρναν χαμηλό lead in.

Oι διορθωτικές κινήσεις για να σωθεί η prime time δεν απέδωσαν καρπούς και τα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης μετά το «Ράδιο Αρβύλα» μοιάζουν με καρδιογράφημα με τα κάτω και τα πάνω του.

Έτσι ερχόμαστε στο σήμερα και στην πρόταση που έγινε στον Αντώνη Κανάκη ένα μήνα πριν.

Συγκεκριμένα, του προτάθηκε να συνεχίσει το «Ράδιο Αρβύλα» και μετά το Πάσχα ώστε να δίνει ένα δυνατό lead in στον «Εκατομμυριούχο» όπως τόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο και η εταιρεία παραγωγής επιθυμούν, αφού θεωρούν πως κάτι τέτοιο θα βοηθούσε το νέο project να έχει ένα δυνατό ξεκίνημα απέναντι στην μυθοπλασία και στα προγράμματα τον άλλων σταθμών που προβάλλονται στις 21:00.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή «τρόλαρε» τα δημοσιεύματα ότι θα κάνει πρεμιέρα στο φινάλε της σεζόν με τον «Εκατομμυριούχο».

Ο παρουσιαστής μπορεί να είναι το «καλό παιδί» της τηλεόρασης και να μην δημιουργεί προβλήματα στο κανάλι που εργάζεται ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες λένε πως δεν τον χαροποιεί να κάνει πρεμιέρα για λίγες εμφανίσεις.

Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη στους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να συνεχίσει μετά το Πάσχα ήταν αρνητική, επικαλούμενος τόσο το συμβόλαιό του που τον θέλει να τελειώνει πριν από το Πάσχα όσο και άλλες υποχρεώσεις.

Εννοείται ότι αυτό δεν κλόνισε τις σχέσεις του με το κανάλι αφού ο Αντώνης Κανάκης για τον ΑΝΤ1 αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του.

Έτσι οι ιθύνοντες του σταθμού προσπαθούν τώρα να βρουν με τι θα γεμίσουν το κενό που θα δημιουργήσει η απουσία των «Ράδιο Αρβύλα» με τον φόβο πως μπορεί αυτό να λειτουργήσει και ως τροχοπέδη στον «Εκατομμυριούχο» και να μην κάψουν το project πριν βγει.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…