ΑΝΤ1: «Πυρετός» ραντεβού για την επόμενη σεζόν – Ποια πρόσωπα του σταθμού ξεκίνησαν τις συζητήσεις;
featured

ΑΝΤ1: «Πυρετός» ραντεβού για την επόμενη σεζόν – Ποια πρόσωπα του σταθμού ξεκίνησαν τις συζητήσεις;

ΑΝΤ1: «Πυρετός» ραντεβού για την επόμενη σεζόν – Ποια πρόσωπα του σταθμού ξεκίνησαν τις συζητήσεις;

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Νωρίτερα από όλα τα κανάλια φαίνεται πως άρχισαν τα στελέχη του ΑΝΤ1 τα ραντεβού με τους παρουσιαστές για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, μέχρι στιγμής η επόμενη σεζόν δεν θα έχει πολλές αλλαγές αφού όλα δείχνουν πως στο κανάλι του Αμαρουσίου τα πράγματα θα κυλήσουν και την επόμενη σεζόν χωρίς μεγάλες εκπλήξεις.

Μπορεί κάποιοι να θέλουν τον Γιώργο Παπαδάκη να κρεμά τα μικρόφωνα και να σταματά από την πρωινή ζώνη αφού το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο ο βετεράνος της πρωινής ζώνης φαίνεται ότι συνεχίζει κανονικά. Όπως πρώτο σας είχε γράψει το Ζnews και ο Γιώργος Μπέζας, ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά κατευθείαν με τον ιδιοκτήτη του σταθμού και οι υπογραφές και τα συμβόλαια είναι μια μικρή λεπτομέρεια, αφού ο δημοσιογράφος χαίρει σεβασμού και εκτίμησης από την ιδιοκτησία.

Έτσι -χωρίς ακόμη να έχουν πέσει οι υπογραφές- θεωρείται δεδομένο πως η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» θα συνεχίσει με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η Φαίη Σκορδά -που το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι και παρά τα σενάρια που θέλουν άλλες παρουσιάστριες να μιλάνε για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1- είναι ένα βήμα πριν ανανεώσει αφού οι συζητήσεις βαίνουν καλώς.

Το πρωινό του ΑΝΤ1 με την προσθήκη του Γιώργου Λιάγκα μόνο καλό έκανε στην εκπομπή με το πρώην ζευγάρι να αποτελεί ένα δυνατό τηλεοπτικό δίδυμο που μάλλον δεν θα χωρίσει και την επόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο τον Γιώργο Λιάγκα όσο και τη Φαίη Σκορδά και άλλα κανάλια θα τους ήθελαν στο δυναμικό τους, μαζί ή και χώρια. Τα δε σενάρια που θέλουν τη Φαίη να παρουσιάζει και βραδινή εκπομπή δεν επιβεβαιώνονται.

Την επόμενη σεζόν -όπως πρώτο σας είχε γράψει το Ζnews-θα συνεχίσει ο Μάρκος Σεφερλής με το τηλεπαιχνίδι 5×5.

Όσον αφορά τον «Εκατομμυριούχο» οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν να ξεκινήσει τον Οκτώβρη του 2022, διαψεύδοντας όσα γράφονται για εσπευσμένη πρεμιέρα μέσα στην άνοιξη του 2022.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…