«Από τον Μαυρίκιο στον Ντάνο και την Τούνη και στα αποκλειστικά που όλοι σφάζονται»
BeZnews

«Από τον Μαυρίκιο στον Ντάνο και την Τούνη και στα αποκλειστικά που όλοι σφάζονται»

«Από τον Μαυρίκιο στον Ντάνο και την Τούνη και στα αποκλειστικά που όλοι σφάζονται»

Ο Γιώργος Μπέζας αποτιμά την τηλεοπτική εβδομάδα και τα όσα ευτράπελα είδαμε στη μικρή οθόνη

Ξεκίνησε η σεζόν και η μάχη του αποκλειστικού καλά κρατεί. Στις ατζέντες πρώτος στη λίστα ο Γιώργος Αγγελόπουλος που λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Δήμητρα Βαμβακούση έχει μιλήσει ούτε μία ούτε δύο αλλά 4 φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές για το κοστούμι που του ράβει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Η αλήθεια είναι πως μια φορά παντρεύεσαι και στην χαρά συγχωρούνται και οι υπερβολές.

Ευτυχώς δηλαδή, γιατί με τόση μαυρίλα αν δεν ήταν ο Ντάνος και οι παρουσιαστές που σφάζονται για το αποκλειστικό στην Σκουφά, θα ξαναέβαζα να δω στο youtube τον γάμο του Μαυρικίου Μαυρικίου με την Ιλάειρα και τους 300 καλεσμένους, που για να πω του στραβού το δίκιο ήταν και original.

Η αλήθεια είναι πως ο γάμος του Αγγελόπουλου θα επισκιάσει τη βάφτιση του γιου της Τούνη και του Αλέξανδρου που παρόλο που λατρεύουν τα social κάποιες στιγμές τις θέλουν προσωπικές.

Χαρά να υπάρχει, διάθεση για στημένα παπαράτσι και, παιδιά, πάντα υπάρχουν οι ρεπόρτερ που τρέχουν για ένα κιου και ας τους βρίζετε και οι εκπομπές που για πολλοστή φορά θα σας φιλοξενήσουν αρκεί να μιλήσετε αποκλειστικά.

Και αν στην ατζέντα των lifestyle εκπομπών πρώτος για «πέσιμο» είναι ο Ντάνος, η Χατζηπαντελή και η Αθήνα Καμπάκογλου που της φάγαν την εκπομπή στην ΕΡΤ η Ασλανίδου και ο Νικολόπουλος.

Στην πολιτική ατζέντα -και όχι μόνο φοβάμαι- ο Στέφανος Κασσελάκης είναι έτοιμος να πάρει τον τίτλο του Σούπερ σταρ, αφού έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που προκαλούν το κοινό…