Αποκλειστικό: Ανατροπή στη «Φάρμα»! Άρον άρον προς τον τελικό
featured

Αποκλειστικό: Ανατροπή στη «Φάρμα»! Άρον άρον προς τον τελικό

Αποκλειστικό: Ανατροπή στη «Φάρμα»! Άρον άρον προς τον τελικό

Όλες οι λεπτομέρειες από τον Γιώργο Μπέζα

Η «φτώχεια» στους πίνακες τηλεθέασης του τηλεοπτικού αγροκτήματος φέρνει γκρίνια στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η «Φάρμα» εξελίσσεται σε «πληγή» για την prime time του καναλιού αντί για ευλογία.

Μετά από μια μεγάλη σύσκεψη που έγινε στον ΑΝΤ1 την περασμένη εβδομάδα, φαίνεται πως η «Φάρμα» μετρά αντίστροφα προς το φινάλε.

Ήδη η σκέψη είναι ως διορθωτική κίνηση να αλλάξει η ώρα προβολής του ριάλιτι και να μεταφερθεί μετά τα μεσάνυχτα έτσι ώστε να μην βρίσκεται απέναντι στα άλλα δύο αντίπαλα προγράμματα, το Survivor και το MasterChef.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ζnews και του Γιώργου Μπέζα, ενώ ο αρχικός σχεδιασμός ήταν τα γυρίσματα που μαγνητοσκοπούνται να ολοκληρωθούν στα τέλη του Φλεβάρη, φαίνεται πως αποφασίστηκε η ολοκλήρωσή τους να γίνει ένα μήνα νωρίτερα, δηλαδή στα τέλη Γενάρη.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μειωθούν και τα επεισόδια που θα προβληθούν και ο τελικός να έρθει νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Άγνωστο παραμένει αν θα έχουμε διπλές αποχωρήσεις μέχρι τους τελικούς, με τις εξελίξεις αυτή την εβδομάδα να είναι πολλές όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της «Φάρμας».

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…