Αποκλειστικό: Έφυγε από «Το Πρωινό» και θα βρεθεί στο Happy Day
featured

Αποκλειστικό: Έφυγε από «Το Πρωινό» και θα βρεθεί στο Happy Day

Αποκλειστικό: Έφυγε από «Το Πρωινό» και θα βρεθεί στο Happy Day

Ο Γιώργος Μπέζας έχει το ρεπορτάζ για λογαριασμό του Znews

Όπως σας είχε αποκαλύψει με αποκλειστικό ρεπορτάζ ο Γιώργος Μπέζας στο okmag.gr, ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποτελεί από το μεσημέρι της Παρασκευής παρελθόν από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, καθώς ο πρώην παίκτης του Survivor ήθελε περισσότερο χρόνο στην εκπομπή.

Ωστόσο, οι παρουσιαστές και η αρχισυντάκτρια του εξήγησαν πως η επικαιρότητα ήταν τέτοια που θα ήταν και σε εκείνον δύσκολο να ανταπεξέλθει στον αέρα της εκπομπής, έτσι για να τον προστατέψουν από τηλεοπτικά ατοπήματα επέλεξαν να εμφανιστεί λίγο μετά τις δώδεκα και να ανοίξει τις πόρτες του αυτοκινήτου που κληρώνουν κάθε τέλος του μήνα.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ενοχλήθηκε που γενικά ο τηλεοπτικός του ρόλος ήταν περιορισμένος, με αποτέλεσμα την περασμένη Πέμπτη, να ζητήσει να αποχωρήσει.

Όλο το απόγευμα της Πέμπτης υπήρχαν συζητήσεις για να επιστρέψει στην εκπομπή. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη συνεργασία τους, σε πολύ φιλικό κλίμα. Έτσι, εκείνος την Παρασκευή το πρωί βρέθηκε στην εκπομπή και μάλιστα είπε την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές και με τους συνεργάτες στο πλατό να τον αποθεώνουν.

Άλλωστε, οι σχέσεις του με όλους στην ομάδα του «Πρωινού» και ειδικά με τους παρουσιαστές παραμένει φιλική.

Ο πρώην παίκτης του Survivor έχει κερδίσει την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού με την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης γι΄αυτό και η πρόταση για να συμμετέχει στην πρωινή παρέα του ΑΝΤ1 δεν ήταν η μοναδική.

Τώρα μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη τηλεοπτική του στέγη, ωστόσο, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, τη Δευτέρα το πρωί θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση του από «Το Πρωινό» στο Happy Day.

Λέτε να ψήνεται συνεργασία;