Αποκλειστικό – ΕΡΤ: Τις επόμενες μέρες θα κριθεί το μέλλον του «Αδύναμου κρίκου»
featured

Αποκλειστικό – ΕΡΤ: Τις επόμενες μέρες θα κριθεί το μέλλον του «Αδύναμου κρίκου»

Αποκλειστικό – ΕΡΤ: Τις επόμενες μέρες θα κριθεί το μέλλον του «Αδύναμου κρίκου»

Όσα έμαθε ο Γιώργος Μπέζας για λογαριασμό του Znews

Ο «Αδύναμος κρίκος» είναι ένα τηλεπαιχνίδι που η ΕΡΤ συμπεριέλαβε στο δυναμικό της τη φετινή σεζόν και προβάλλει καθημερινά στην απογευματινή ζώνη.

Η αλήθεια είναι πως τα νούμερα που σημειώνει -όπως έχουμε ξαναγράψει- δεν είναι τα προσδοκόμενα.

Ωστόσο η ΕΡΤ παρά τις όποιες σκέψεις και σενάρια θα συνεχίσει να  τον έχει στο πρόγραμμά της, μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των 150 επεισοδίων.

Στα μέσα του Νοέμβρη σταματούν τα γυρίσματα αυτού του πρώτου κύκλου επεισοδίων τα οποία σύμφωνα με τον προγραμματισμό φτάνουν μέχρι και τις αρχές Απριλίου του 2023.

Τι θα γίνει όμως μετά; Τι μέλλει γενέσθαι με τα επόμενα 60 επεισόδια που υπολείπονται για να ολοκληρωθεί η σεζόν;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ζnews, o παραγωγός του τηλεπαιχνιδιού κ. Καραγιάννης τις επόμενες μέρες θα κάνει ραντεβού με τα στελέχη της ΕΡΤ όπου και θα αποφασιστεί αν το τηλεπαιχνίδι θα συνεχιστεί και μετά το τέλος του πρώτου κύκλου, δηλαδή αν θα γίνουν και τα επόμενα γυρίσματα για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Όπως μαθαίνουμε, η εταιρεία παραγωγής θέλει με αυτό το ραντεβού να βολιδοσκοπήσει και τη διάθεση της ΕΡΤ, αν δηλαδή μετά το τέλος αυτού του κύκλου θα υπάρξει και μετέπειτα συνεργασία της εταιρείας παραγωγής με το κρατικό κανάλι ή ο «Αδύναμος κρίκος» θα πρέπει ή να «ξεκουραστεί» ως concept την επόμενη σεζόν ή να ψάξει για άλλη τηλεοπτική στέγη.