Αποκλειστικό – Φαίη Σκορδά: Το κρίσιμο -ίσως και τελευταίο- ραντεβού με τον ΑΝΤ1, οι 2 «μνηστήρες» που την πολιορκούν και το κανάλι έκπληξη
featured

Αποκλειστικό – Φαίη Σκορδά: Το κρίσιμο -ίσως και τελευταίο- ραντεβού με τον ΑΝΤ1, οι 2 «μνηστήρες» που την πολιορκούν και το κανάλι έκπληξη

Αποκλειστικό – Φαίη Σκορδά: Το κρίσιμο -ίσως και τελευταίο- ραντεβού με τον ΑΝΤ1, οι 2 «μνηστήρες» που την πολιορκούν και το κανάλι έκπληξη

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Τρεις μέρες έχουν μείνει μέχρι τις 30 Ιουνίου οπότε εκπνέει το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια, μετά από συνεχόμενα ραντεβού με το κανάλι, φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να το αφήσει πίσω της και να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Οι τηλεοπτικοί «μνηστήρες» που την πολιορκούν για να την εντάξουν στο δυναμικό τους  είναι πολλοί αφού η παρουσιάστρια φαίνεται πως παίζει ψηλά στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο.

Στα επιτελεία των μεγάλων καναλιών την περασμένη εβδομάδα το όνομα της παρουσιάστριας απασχόλησε πολύ υψηλόβαθμα στελέχη ανοίγοντας την ψαλίδα στο μεταγραφικό παζάρι.

Αν τελικά η Φαίη Σκορδά αποφασίσει να ρισκάρει και να πει «όχι» στον ΑΝΤ1 θα σηματοδοτήσει και μια νέα αρχή για την καριέρα της που ούτε προφήτης των media μπορεί να ξέρει τι θα γίνει παρακάτω.

Να θυμίσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια έφτασε οριακά λίγο πριν από τη λήξη του συμβολαίου της να διαπραγματεύεται την παραμονή της ή όχι στο κανάλι, αφού πριν από τρία χρόνια η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου της είχε ήδη έρθει στα δημοσιογραφικά γραφεία από τις 4 Ιουνίου του 2019.

Την παρουσιάστρια εκτός από το Star -από το οποίο κυκλοφόρησε εντόνως πως δέχτηκε πρόταση και συζητά- διεκδικεί και ο ΣΚΑΪ αλλά και ένα ακόμη μεγάλο κανάλι που το περιβάλλον της κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Σήμερα Δευτέρα η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής έχει ραντεβού με τον ΑΝΤ1, ένα ραντεβού όπου δεν αναμένονται εκπλήξεις αφού η Φαίη Σκορδά φέρεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη και απογοητευμένη από όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στο παρασκήνιο.

Οι «μνηστήρες» στα άλλα κανάλια ήδη σχεδιάζουν το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας μελετώντας όλα τα σενάρια.

Η έλευση της σε νέα συχνότητα θα σημάνει και ανακάτεμα στην τηλεοπτική τράπουλα και η επόμενη σεζόν θα είναι ένα ματς για δυνατούς παίκτες.

Η πρόταση του Star

Το Star φαίνεται να δίνει γη και ύδωρ στην παρουσιάστρια για να την εντάξει στο δυναμικό του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι για την ώρα μετάδοσης της εκπομπής της Φαίης Σκορδά αν τελικά υπογράψει με το Star είναι τα εξής:

Ο σταθμός μελετά μήπως ενεργοποιήσει την πρωινή ζώνη δηλαδή το 08:00 με 10:00 το πρωί όπου εκεί δεν αποκλείεται να δούμε το ζευγάρι των παρουσιαστών από το ριάλιτι του σταθμού, που ήδη κάνουν ραντεβού και που όπως είχαμε γράψει στο Ζnews θα αντικαταστήσουν το υπάρχον τηλεοπτικό δίδυμο του Βreaksfast@star.

Στις δέκα σύμφωνα με το σενάριο  -μια ώρα που χρόνια τώρα το τηλεοπτικό κοινό έχει συνηθίσει να σερβίρει πρωινό καφέ η Φαίη Σκορδά- θα καλημερίζει το τηλεοπτικό της κοινό και για δύο ώρες θα κάνει που αυτό χρόνια τώρα έχει αποδείξει πως μπορεί, ψυχαγωγία.

Με μια δίωρη εκπομπή με μαγειρική, ζώδια, συνεντεύξεις και μια φρέσκια και χαλαρή ματιά στην επικαιρότητα θα προσπαθήσει να χαρίσει στους τηλεθεατές το γέλιο και την χαρά που τόσο έχουν ανάγκη και θα δίνει lead in στην Ζήνα Κουτσελίνη.

Ωστόσο κάποιοι θεωρούν πως μπορεί η εκπομπή να ξεκινά στις εννιά και να είναι τρίωρη ωστόσο αυτό το σενάριο μάλλον μακρινό.

Όλα αυτά βεβαίως εάν και εφόσον η Φαίη Σκορδά δεχτεί την πρόταση του καναλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Star πρώτο πριν από χρόνια έβαλε απέναντι από τις ενημερωτικές εκπομπές μια ψυχαγωγική εκπομπή ώστε το lifestyle να παλέψει και να κερδίσει τις περισσότερες φορές την ενημέρωση.

Επίσης, οι πληροφορίες μας λένε ότι στο κανάλι της Κηφισιάς, την Παρασκευή ενημερώθηκαν κάποιοι συνεργάτες του Breafkast@Star πως από την επόμενη σεζόν δεν θα τους συμπεριλάβουν στα σχέδιά τους και είναι ελεύθεροι να ψάξουν για το επόμενο τηλεοπτικό τους βήμα, αφού όπως όλα δείχνουν θα γίνει ένα γενικότερο refresh στην πρωινή ζώνη.

Οι άλλες προτάσεις

Ο ΣΚΑΪ μπήκε στο παιχνίδι με πρόταση που δεν αφήνει ασυγκίνητη τη Φαίη Σκορδά και που φαίνεται πως μελετά, προκαλώντας ωστόσο μια ακόμη τηλεοπτική καραμπόλα στον ήδη υπάρχοντα προγραμματισμό του καναλιού του Φαλήρου.

Το τρίτο κανάλι που φαίνεται πως προσέγγισε την παρουσιάστρια μοιάζει να έχει άλλες βλέψεις και να την σκέφτεται για κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που μέχρι στιγμής την έχουμε δει να παρουσιάζει.

Μένει να δούμε τι τελικά θα αποφασίσει η ίδια αφού φαίνεται πως έχει πάρει το παιχνίδι πάνω της.

Στα παρασκήνια του «Πρωινού» πάντως, κάποιοι στενοί συνεργάτες της Φαίης Σκορδά ήδη έχουν δηλώσει πίστη και αφοσίωση στην παρουσιάστρια που όπως δείχνει θα την ακολουθήσουν και θα παραμείνουν στο πλευρό της, όποια απόφαση και αν πάρει.

Θα επανέλθουμε με εκτενέστερο ρεπορτάζ από τον ΑΝΤ1,  όπου αυτές τις ώρες έχουν πέσει στο τραπέζι όλες οι εναλλακτικές για το τι μέλλει γενέσθαι αν αποφασίσει η Φαίη Σκορδά να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της, αφού η αποχώρησή της θα δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό σε πολλούς τομείς.