Αποκλειστικό: Η συνεργασία έκπληξη της Ελεονώρας Μελέτη με τον σύζυγό της – Όλες οι λεπτομέρειες
featured

Αποκλειστικό: Η συνεργασία έκπληξη της Ελεονώρας Μελέτη με τον σύζυγό της – Όλες οι λεπτομέρειες

Αποκλειστικό: Η συνεργασία έκπληξη της Ελεονώρας Μελέτη με τον σύζυγό της – Όλες οι λεπτομέρειες

Η αποκλειστική είδηση του Γιώργου Μπέζα

Μια συνεργασία έκπληξη σας αποκαλύπτει για πρώτη φορά το Znews και ο Γιώργος Μπέζας.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Ελεονώρα Μελέτη θα αναλάβει την μετάφραση – απόδοση του ιταλικού θεατρικού έργου «Τέλειοι ξένοι» (Perfetti Sconosciuti) στα Ελληνικά.

Το έργο θα ανέβει σε σκηνοθεσία των Γιώργου Πυρπασόπουλου και Πέτρου Λαγούτη την επόμενη θεατρική σεζόν στο πλήρως ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά της οικογένειας του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Όπως μαθαίνουμε,  η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μega Καλημέρα» έχει ξετρελαθεί με το κείμενο του έργου που έχει εισπράξει διθυραμβικές κριτικές.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την απόδοση και την μετάφραση κειμένων αφού και στο παρελθόν εργαζόταν ως μεταφράστρια σε έντυπα και περιοδικά μεταφράζοντας ακόμη και επιστημονικά κείμενα καθώς από το 2001 ως το 2003 αυτή ήταν η κύρια δουλειά της.

Με αυτόν τον τρόπο θα συμπράξει για πρώτη φορά με τον σύζυγο της, ο οποίος αυτήν την περίοδο ασχολείται με την ολική ανακαίνιση του θεάτρου που σε τίποτα δεν θα έχει να ζηλέψει από τις ευρωπαϊκές θεατρικές σκηνές 

Το έργο θα ανέβει για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή. Όπου παίζεται είναι sold out επι σειρά ετών, ενώ έχει γίνει και κινηματογραφική ταινία σε πέντε χώρες ανάμεσα στις οποίες η Ελλάδα, το 2015,  με την υπογραφή του Θοδωρή Αθερίδη.

Στο καστ των ηθοποιών περιλαμβάνονται οι: Πέτρος Λαγούτης, Μυρτώ Αλικάκη, Παναγιώτης Μπουγιούρης,  Ντάνη Γιαννακοπούλου, Κατερίνα Μισιχρόνη.

Η υπόθεση του έργου έχει να κάνει με μια παρέα φίλων συγκεντρώνεται σε ένα σπίτι για φαγητό. Η οικοδέσποινα προτείνει να παίξουν ένα παιχνίδι να αφήσουν τα κινητά τους ανοιχτά πάνω στο τραπέζι και να μοιραστούν όσοι ώρα είναι μαζί τα μυ νήματα που τους έρχονται .Οι αποκαλύψεις και τα ένοχα μυστικά έρχονται στο φως με τους πρωταγωνιστές να αιφνιδιάζονται από την εξέλιξη της ιστορίας καθώς στο ανατρεπτικό φινάλε αποκαλύπτεται ότι όλοι έχουν τρεις ζωές μια προσωπική μια δημόσια και μια κρυφή.

Η συνέχεια επί σκηνής!