Αποκλειστικό: Ποια παρουσιάστρια συζητά την επιστροφή της στην ΕΡΤ;
featured

Αποκλειστικό: Ποια παρουσιάστρια συζητά την επιστροφή της στην ΕΡΤ;

Αποκλειστικό: Ποια παρουσιάστρια συζητά την επιστροφή της στην ΕΡΤ;

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα από το Ραδιομέγαρο είναι πλούσιο.

Η νέα χρονιά φαίνεται πως φέρνει εκπλήξεις στην ΕΡΤ  αφού όπως όλα δείχνουν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μάριον Μιχελιδάκη υπάρχει η σκέψη εδώ και καιρό να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά από αποχή έξι μηνών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η δημοσιογράφος φαίνεται πως συζητά με τους ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης να παρουσιάσει μια εκπομπή έρευνας ωστόσο όλο αυτό είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Η ίδια σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας μελετά πολύ όλο το πλαίσιο της συνεργασίας για αυτό το νέο τηλεοπτικό της βήμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στους διαδρόμους της ΕΡΤ εδώ και πολύ καιρό, ακούγεται πως η διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένη από τις επιδόσεις της εκπομπής που παρουσιάζει η Αλεξάνδρα Καϋμένου με αποτέλεσμα κάποιοι να πιστεύουν πως δεν αποκλείεται να γίνει πρόταση στην Μάριον Μιχελιδάκη να επιστρέψει στα γνώριμα μονοπάτια της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θέλει να υπάρχει η σκέψη για ένα γενικό lifting στον ενημερωτικό τομέα της δημόσιας τηλεόρασης αρχής γενομένης από το Σαββατοκύριακο που οι ενημερωτικές εκπομπές σημειώνουν μια πτώση στους πίνακες τηλεθέασης συγκριτικά με πέρυσι.