Αποκλειστικό: Ποιος αποχώρησε από την εκπομπή «Στούντιο 4» πριν αυτή ξεκινήσει;
featured

Αποκλειστικό: Ποιος αποχώρησε από την εκπομπή «Στούντιο 4» πριν αυτή ξεκινήσει;

Αποκλειστικό: Ποιος αποχώρησε από την εκπομπή «Στούντιο 4» πριν αυτή ξεκινήσει;

Ο Γιώργος Μπέζας έψαξε και έμαθε

Λίγες μέρες πριν από  την πρεμιέρα της εκπομπής «Στούντιο 4», στο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης φαίνεται πως επικρατεί αγωνία και άγχος ώστε να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.

Έτσι, παρελθόν από την εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την οργάνωση παραγωγός της εκπομπής «Στούντιο 4», Πάνος Ράλλης.

Η εκπομπή είναι μεικτή παραγωγή με την κρατική τηλεόραση. Τόσο ο παραγωγός όσο και οι παρουσιαστές που έχουν και την επιμέλεια της εκπομπής φαίνεται πως δεν βρήκαν την μαγική συνταγή για να συνεργαστούν, με τον παραγωγό να «αποχωρεί» αφού φαίνεται πως κανείς δεν έβαζε νερό στο κρασί του.

Το όνομα του Πάνου Ράλλη υπήρχε στο δελτίο τύπου που είχε στείλει η ΕΡΤ τον Αύγουστο, ο οποίος από την πρώτη μέρα είχε αναλάβει την οργάνωση παραγωγής της νέας εκπομπής της ΕΡΤ. Ο ίδιος άνθρωπος είχε και την επιμέλεια της εκπομπής της Νάντιας Κοντογεώργη, που αντικαταστάθηκε από την εκπομπή «Στούντιο 4».

Συγκεκριμένα, στους  συντελεστές της εκπομπής όπως αναφέρονταν στο δελτίο  (και εξακολουθούν να υπάρχουν αναρτημένοι στη σελίδα της εκπομπής στο site της ΕΡΤ) αναφερόταν:

Οργάνωση παραγωγής: Πάνος Ράλλης, Διεύθυνση παραγωγής: Κυριακή Βρυσοπούλου.

Στο νέο δελτίο Τύπου πάντως, το όνομα του Πάνου Ράλλη έχει αφαιρεθεί.

Σε κάθε περίπτωση στο νέο «σπίτι» της Νάνσυς και του Θανάση -που ανοίγει από τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 16.00 στην ΕΡΤ- καθημερινά θα φιλοξενούνται φίλοι και γνωστοί, ενώ dj θα δίνει τον ρυθμό με τη μουσική της.

Στον αγαπημένο τους καναπέ, που δεν τον αποχωρίζονται όπου κι αν πάνε, θα υποδέχονται τους φίλους τους, ενώ η κουζίνα τους θα είναι ανοιχτή σε όλους τους… γείτονες που θέλουν να μαγειρέψουν τις δικές τους ιδιαίτερες συνταγές.

Θα μας ενημερώνουν για θέματα που μας απασχολούν και θα συζητούν για όλα όσα μας εμπνέουν να επιλέγουμε στη ζωή μας τη χαρά και την αισιοδοξία.

Μάλιστα το δημοσιογραφικό δίδυμο άνοιξε το νέο του «σπίτι» στους δημοσιογράφους λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα και τους ξενάγησε σε αυτό.