Αποκλειστικό – «Ράδιο Αρβύλα»: Όλες οι αλλαγές που ετοιμάζουν πριν επιστρέψουν
featured

Αποκλειστικό – «Ράδιο Αρβύλα»: Όλες οι αλλαγές που ετοιμάζουν πριν επιστρέψουν

Αποκλειστικό – «Ράδιο Αρβύλα»: Όλες οι αλλαγές που ετοιμάζουν πριν επιστρέψουν

Τι αποφάσισε ο Αντώνης Κανάκης; Το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Η πρόωρη διακοπή του «Ράδιο Αρβύλα» στις 14 Δεκεμβρίου μετά τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον συνεργάτη της εκπομπής, Στάθη Παναγιωτόπουλο, δημιούργησε πολλά σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής και για τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Αντώνης Κανάκης μετά τις 10 του Γενάρη που θα επιστρέψει ξανά στους δέκτες μας.

Αρχικά, ο Αντώνης Κανάκης καθησύχασε τους συνεργάτες του, κυρίως όσους βρίσκονται πίσω από τις κάμερες για την συνέχιση της συνεργασίας τους και το μέλλον της εκπομπής αφού τα σενάρια που κυκλοφορούσαν έκαναν λόγο ακόμη και για διακοπή της εκπομπής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ζnews, ο παρουσιαστής και ιθύνων νους της εκπομπής, μετά από πολλή σκέψη και συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 αποφάσισε να μην καθίσει κάποιος άλλος στη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Έτσι, οι «Ράδιο Αρβύλα» να συνεχίσουν οι τρεις τους με μια μικρή διαφορά: ότι στην παρέα θα βλέπουμε να συμμετέχουν και άνθρωποι που βρίσκονται backstage της εκπομπής.

Για παράδειγμα ο floor manager της εκπομπής- γνωστός και ως Κωστάκης-που είναι η χαρά της ζωής θα συμμετέχει στις κουβέντες της τηλεοπτικής παρέας, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι προκαθορισμένο.

Η μοναδική αλλαγή που θα γίνει στης εκπομπή είναι η αλλαγή των θέσεων που κάθονται, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ουδέποτε έγινε συζήτηση για αλλαγή του ονόματος του «Ράδιο Αρβύλα».

Αυτές τις μέρες θα γυριστούν νέα τρέιλερ αλλά και θα γίνουν οι απαραίτητες φωτογραφίσεις για τους συντελεστές της εκπομπής.