ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στον ΑΝΤ1 μέχρι το 2023 ο Μάρκος Σεφερλής!
featured

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στον ΑΝΤ1 μέχρι το 2023 ο Μάρκος Σεφερλής!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στον ΑΝΤ1 μέχρι το 2023 ο Μάρκος Σεφερλής!

Όλο το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα μόνο στο Znews

Ένας από τους νικητές της σεζόν ήταν αναμφισβήτητα ο  Μάρκος Σεφερλής  που εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός κέρδισε φέτος και το στοίχημα της παρουσίασης.

Το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, το 5×5, ήταν από τα αουτσάιντερ που χάρισε υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του Αμαρουσίου, με τον ηθοποιό να εξελίσσεται σε έναν από τους άσους που έχει στο μανίκι του ο σταθμός έναντι του ανταγωνισμού.

Απόδειξη της επιτυχίας του είναι ότι παρά την αλλαγή ώρας προβολής του τηλεπαιχνιδιού. όχι μόνο κράτησε τους τηλεθεατές αλλά έφερε και υψηλές τηλεθεάσεις σε ένα έντονα ανταγωνιστικό τηλεοπτικό τοπίο.

Από τις 10 του Γενάρη, με την επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» το 5×5 επιστρέφει στην παλιά του ώρα στην απογευματινή ζώνη.

Τα τελευταία ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον του Μάρκου Σεφερλή δεν ήταν ξεκάθαρα για το αν θα υπήρχε συνέχεια στη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα όμως με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Μάρκος Σεφερλής παραμείνει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου με το τηλεπαιχνίδι που έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια του κοινού.

Ο ηθοποιός μάλιστα όπως μαθαίνουμε από πολύ έγκυρη πηγή υπέγραψε για άλλα 200 επεισόδια του 5X5 με τον ΑΝΤ1 ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποιο άλλο project που θα τον δούμε, με τον ΑΝΤ1 να επιθυμεί να ξεκινήσει νωρίς τα γυρίσματα για την σεζόν του 22 -23.