Αποκλειστικό – Survivor: Μένει ή φεύγει ο Γιώργος Κατσαούνης;
featured

Αποκλειστικό – Survivor: Μένει ή φεύγει ο Γιώργος Κατσαούνης;

Αποκλειστικό – Survivor: Μένει ή φεύγει ο Γιώργος Κατσαούνης;

Τα spoilers τον θέλουν εκτός - Τι λέει όμως το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα;

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τα τελευταία 24ωρα όχι μόνο μέσα στο Survivor αλλά κυρίως εκτός αυτού. Επίκεντρο, ο Γιώργος Κατσαούνης.

Με τα δικαστικά ρεπορτάζ να τρέχουν και να κάνουν λόγο ότι ο παίκτης έχει εκκρεμείς μηνύσεις στην πλάτη του για ανάρμοστη συμπεριφορά σε ανήλικα κορίτσια, τα spoilers εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα, τον θέλουν να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Υπάρχουν μάλιστα και «φωνές» που ζητούν την αποπομπή του για αυτόν τον λόγο.

«Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της μηνύτριας αλλά και σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη εναντίον της. Μου ζήτησε να δηλώσω ενώπιον όλων ότι όταν επιστρέψει θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του» ήταν η απάντηση της δικηγόρου του σήμερα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ζnews, ο παίκτης του Survivor που αγωνίζεται με την ομάδα των Μαχητών συνεχίζει κανονικά να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Κατσαούνης μετά τη ρήξη που φαίνεται πως είχε με την Μυριέλλα Κουρεντή συνεχίζει την ζωή του στο ριάλιτι επιβίωσης με στόχο τη νίκη.

Χθες μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες είχε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα που κέρδισε για την ομάδα του.

Το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο παραμένει βαρύ βέβαια για τον Γιώργο Κατσαούνη ειδικά μετά τις κατηγορίες που εκτόξευσε για στημένο αγώνα ώστε να βγει υποψήφια η Παρασκευή και να αποχωρήσει.

Μετά τον Βαλάντη φαίνεται να είναι ο επόμενος που δεν συμπαθούν οι συμπαίκτες του και θέλουν εκτός παιχνιδιού.