Αποκλειστικό: Τέλος από το Cash or Trash!
BeZnews

Αποκλειστικό: Τέλος από το Cash or Trash!

Αποκλειστικό: Τέλος από το Cash or Trash!

Ποιος αποχωρεί από το επιτυχημένο παιχνίδι του Star; Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Ένα από τα πιο πετυχημένα παιχνίδια της σεζόν είναι σίγουρα το Cash or trash που από outsider έγινε φαβορί στην απογευματινή ζώνη του Star. Μάλιστα η απόφαση του καναλιού να το μετακινήσει από τα Σαββατοκύριακα τις καθημερινές αποδείχτηκε άριστη.

Φαίνεται όμως ότι εφόσον το παιχνίδι πάρει το «πράσινο φως» από το κανάλι και για την επόμενη σεζόν, ένας buyer δεν θα συνεχίσει.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, μετά από δύο σεζόν, ο συλλέκτης Γεώργιος Καράμπελας ζήτησε από την παραγωγή του επιτυχημένου προγράμματος να μην συνεχίσει στον επόμενο κύκλο, αν και εφόσον υπάρξει.

Το ρεπορτάζ μας τον θέλει να μελετά το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στην τηλεόραση σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό και πιθανόν σε κάτι που να σχετίζεται με το δικό του αντικείμενο.

Ο buyer πάντως διατηρεί άριστες σχέσεις με το κανάλι.

Ο γνωστός συλλέκτης είχε πει στο Znews όταν έγινε γνωστό ότι θα είναι στο παιχνίδι: «Για μένα είναι ένα ιδανικό τηλεοπτικό ντεμπούτο, γιατί είναι ακριβώς μία εκπομπή που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω, έχει να κάνει με την αισθητική, νιώθω απόλυτα μέσα στα νερά μου, είναι οι γνώσεις μου, βγαίνει τέλεια η καλλιέργεια, η παιδεία, ο κοσμοπολιτισμός μου, οι γλώσσες μου, τα σωστά Ελληνικά, η εικόνα, το στυλ μου, τα ρούχα, η ατάκα, το χιούμορ, η σοβαρότητα, όλα συνυπάρχουν σε τέλεια αναλογία, κομμένο και ραμμένο πάνω μου».

Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι γυρίζεται σε χώρο που του ανήκει.

«Το μοναδικό Fondazione, The eclectic and aesthete events venue στην Κηφισιά, ένα πολιτιστικό και αρχιτεκτονικό ορόσημο, κτίριο του 1907 σε σχέδια Τσίλερ, που αναβίωσα τον Οκτώβριο του 2021 μετά από 40 χρόνια πλήρους εγκατάλειψης, το οποίο έχει ανεβάσει στα ύψη την αισθητική και την ποιότητα της εκπομπής, κάνοντάς την να απέχει παρασάγγας από την ατμόσφαιρα ενός στούντιο, δίνοντας πραγματικά άλλο επίπεδο» είχε πει ο ίδιος στον Γιώργο Μπέζα, στη συνέντευξη που του παραχώρησε για το Znews.