Αποκλειστικό: Τι ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα; Ο ρόλος της Ντόρας Κουτροκόη
featured

Αποκλειστικό: Τι ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα; Ο ρόλος της Ντόρας Κουτροκόη

Αποκλειστικό: Τι ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα; Ο ρόλος της Ντόρας Κουτροκόη

To ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το Znews

Πυρετωδώς ετοιμάζονται τα κανάλια για τις πρεμιέρες των τηλεοπτικών εκπομπών της νέας σεζόν. Συσκέψεις, ραντεβού, συμφωνίες και πολύ τηλεοπτικό παρασκήνιο λίγο πριν βγουν στον αέρα, με τους υπεύθυνους των σταθμών να κρατούν κρυφούς άσσους στο μανίκι τους.

Στον ΑΝΤ1 σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες η έλευση της Ντόρας Κουτροκόη –όπως πρώτο σας είχε γράψει το Ζnews– θεωρείται βέβαιη, μετά την παραίτησή της από το Open.

Το πρωινό μάλιστα της Τρίτης η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εθεάθη στο γραφείο υψηλόβαθμου στελέχους του δελτίου ειδήσεων όπου συνομίλησαν κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ζnews.gr και του Γιώργου Μπέζα, στον ΑΝΤ1 σκέφτονται να δημιουργήσουν μια ζώνη 7 με 12 τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν θα είναι μια εκπομπή πεντάωρη που θα υπάρχει εναλλαγή στους παρουσιαστές της ή θα δημιουργηθούν δυο διαφορετικές εκπομπές.

Και ενώ το ρεπορτάζ ήθελε την Ντόρα Κουτροκοη να αναλαμβάνει μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη εκπομπή, τώρα υπάρχει η σκέψη το δίδυμο της εκπομπής «Πρωινοί τύποι» να παραμένει ως έχει και η δημοσιογράφος να αναλάβει δική της εκπομπή με τον Αντώνη Φουρλή που δοκιμάστηκε στην πρωινή ζώνη στην καλοκαιρινή εκπομπή.

Παρά τα σενάρια που ήθελαν τον Νίκο Ρογκάκο να απομακρύνεται φαίνεται πως ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει με τον Παναγιώτη Στάθη από τις 7 μέχρι τις 10 τα Σαββατοκύριακα και θα δίνουν σκυτάλη στην Ντόρα Κουτροκόη και τον Αντώνη Φουρλή.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις.