Αθηνά Καμπάκογλου: Απαντά στα σενάρια που θέλουν να την αντικαθιστά η Κατερίνα Παπουτσάκη
BeZnews

Αθηνά Καμπάκογλου: Απαντά στα σενάρια που θέλουν να την αντικαθιστά η Κατερίνα Παπουτσάκη

Αθηνά Καμπάκογλου: Απαντά στα σενάρια που θέλουν να την αντικαθιστά η Κατερίνα Παπουτσάκη

Όσα είπε στον Γιώργο Μπέζα και το Znews η παρουσιάστρια της «Αυλής των χρωμάτων»

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» δημοσίευμα ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη συζητά με την ΕΡΤ για να πάρει τη θέση της Αθηνάς Καμπάκογλου στην εκπομπή «Η αυλή των χρωμάτων».

Η εκπομπή ήταν μια ιδέα της ίδιας της Αθηνάς Καμπάκογλου που ξεκίνησε δειλά δειλά πριν από 6 χρόνια. Μάλιστα τα τελευταία δύο, στην παρουσίαση προστέθηκε ο Χρήστος Νικολόπουλος, μια σύμπραξη που στέφθηκε με επιτυχία, αφού η εκπομπή σημείωνε υψηλά νούμερα για τα δεδομένα της ΕΡΤ σε μια δύσκολη ζώνη όπως είναι η prime time του Σαββάτου.

Η Αθηνά Καμπάκογλου μίλησε στο Znews μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα και όπως μου δήλωσε, δεν γνώριζε ούτε έχει ενημερωθεί για τα σενάρια αντικατάστασής της.

Μάλιστα όπως υπογράμμισε, η εκπομπή της πήρε το «πράσινο φως» για νέο κύκλο επεισοδίων από το Δ.Σ. της ΕΡΤ και δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ τον Μάιο που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα όπως μας είπε, εγκρίθηκε ως έχει, χωρίς την παραμικρή αλλαγή ως προς τα πρόσωπα που την παρουσιάζουν.

Μάλιστα, τον Ιούλιο συνομίλησε με τον Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης, Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου, για διάφορα τεχνικά ζητήματα της εκπομπής χωρίς να της έχει ανακοινωθεί ότι αλλάζει κάτι.

Τέλος, όπως μας τόνισε, για να αλλάξει η απόφαση του Μαΐου θα χρειαστεί να επαναληφθούν οι ίδιες θεσμικές διαδικασίες με επιπλέον απαιτούμενη την έγκριση της αρμόδιας επιτροπής κοστολογίου, πράγμα που δεν έχει γίνει.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι όλες οι εγκεκριμένες από την τωρινή διοίκηση παραγωγές για τη νέα σεζόν μπορεί να περάσουν από το «κόσκινο» της επερχόμενης νέας και τα δεδομένα να επαναπροσδιοριστούν…

Μένει να δούμε λοιπόν τι θα συμβεί.