Breakfast @Star: Πρόσωπο έκπληξη στο πάνελ του πρωινού σε ρόλο που δεν τον περιμέναμε
featured

Breakfast @Star: Πρόσωπο έκπληξη στο πάνελ του πρωινού σε ρόλο που δεν τον περιμέναμε

Breakfast @Star: Πρόσωπο έκπληξη στο πάνελ του πρωινού σε ρόλο που δεν τον περιμέναμε

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι πρώτες συσκέψεις για το ανανεωμένο πρωινό του Star, Breakfast @Star που θα παρουσιάζουν πλέον η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Το ζευγάρι, που έχουμε ξαναδεί σε πρωινή εκπομπή στο Open, αυτή τη φορά θα δοκιμαστεί απέναντι στον ανταγωνισμό μιας σκληρής πρωινής ζώνης.

Εκτός από τα πρόσωπα που έχουν συζητήσει και έχουν κάνει δοκιμαστικά για το πάνελ της εκπομπής, υπάρχει και ένα ακόμα που στο κανάλι πιστεύουν πολύ και θα βρεθεί σε νέο ρόλο αυτή τη φορά.

Ο λόγος για τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Ο νικητής του MasterChef του 2020 -που έχει και δικό του κανάλι στο Youtube- πέρσι βρισκόταν στην κουζίνα του Breakfast @Star, φέτος όμως όπως μαθαίνουμε θα δοκιμαστεί στο σχολιαστικό κομμάτι και θα έχει μια θέση στο πάνελ της εκπομπής.

Οι υπεύθυνοι του πρωινού του Star είναι ενθουσιασμένοι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και θεωρούν ότι έχει όλα τα προσόντα για να δοκιμαστεί σε αυτόν τον ρόλο.

Άλλωστε όσοι τον έχουν δει μέσα στο ριάλιτι όσο και στο DWTS θα θυμούνται τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, την αλληλόδρασή του με τους κριτές ενώ και ως σεφ στην εκπομπή είχε πάντα κάτι να πει.

Εκτός από την Άση Μπήλιου που θα διατηρήσει τη στήλη της με τα ζώδια, για το νέο πρωινό έκλεισε χωρίς όμως να έχει ακόμα υπογράψει η Ελένη Καστάνη –όπως πρώτο σας έγραψε το Znews– και ο Fipsterr aka Φίλιππος Ιωάννου που θα τον δούμε και στο νέο ριάλιτι του σταθμού, Asian Express.

To παζλ του πάνελ θα συμπληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.