«Είδα με λύπη να κατακρεουργείται με ευκολία η Σία Κοσιώνη…»
BeZnews

«Είδα με λύπη να κατακρεουργείται με ευκολία η Σία Κοσιώνη…»

«Είδα με λύπη να κατακρεουργείται με ευκολία η Σία Κοσιώνη…»

Ο Γιώργος Μπέζας κάνει μια αποτίμηση του δεύτερου γύρου των εκλογών... τηλεοπτικά

Μπορεί τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών να είχαν ανατροπές ωστόσο για μια ακόμη φορά λειτουργήσαμε ως όχλος ρίχνοντας την πέτρα του αναθέματος στον άμαχο πληθυσμό. Άλλη μια φορά άλλος πληρώνει τα σπασμένα νεύρα μας…

Και ρωτώ γιατί τόσο μίσος;

Αν ο κάθε δήμαρχος, βουλευτής, πολιτευτής σου ήπιε το αίμα και σε απογοήτευσε σε καμία περίπτωση δεν φταίει η γυναίκα του, η μάνα του, το παιδί του.

Είδα με λύπη να κατακρεουργείται με ευκολία η Σία Κοσιώνη που για να πούμε του στραβού το δίκιο υπήρξε άψογη επαγγελματίας όσον αφορά τη στάση της την ώρα των αποτελεσμάτων.

Όσο και ψάχνουμε να βρούμε την λεπτομέρεια στις αντιδράσεις που θα την προδώσει, απέδειξε ότι είναι μια γυναίκα που ξέρει να δαμάζει το συναίσθημα, να μην παρασύρεται ακόμη και αν βράζει από μέσα της…

Κι αν μερικές φευγαλέες στιγμές έχασε τον αυτοέλεγχο την εκλογική βραδιά, απέδειξε πως έχει όλα τα εφόδια για να είναι τόσα χρόνια σε αυτή την θέση.

Δεν είναι φίλη μου, δεν την γνωρίζω καν, παρά μόνο δύο τρεις φορές σε προσωπικές της στιγμές κάλυψα το ρεπορτάζ που την αφορούσε, όπως τον γάμο της και την βάπτιση του γιου της.

Η Σία μιλά σπάνια, δεν απολαμβάνει την δημόσια έκθεση, δεν αρέσκεται σε lifestyle αφιερώματα ίσως γιατί γνώριζε εξ αρχής ότι όλοι την περιμένουν στην γωνία για το λάθος, για την στιγμή που θα λυγίσει, για την ώρα που θα αφήσει το συναίσθημα στον τηλεοπτικό αέρα. Όπως έχουν κάνει άλλοι.

Ας μην είμαστε μικρόψυχοι και να αποδίδουμε τις όποιες ευθύνες στους υπαίτιους αφού πρώτα έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας…