«Είμαστε μαζί»: «Ο αδύναμος στην τηλεόραση είναι τελικά ο πιο εύκολος στόχος»
featured

«Είμαστε μαζί»: «Ο αδύναμος στην τηλεόραση είναι τελικά ο πιο εύκολος στόχος»

«Είμαστε μαζί»: «Ο αδύναμος στην τηλεόραση είναι τελικά ο πιο εύκολος στόχος»

Ο Γιώργος Μπέζας κρίνει τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1: «Σε μια εποχή που με ευκολία ρίχνουμε το ανάθεμα υπάρχουν και αυτοί που επιλέγουν να κάνουν μια εκπομπή χαλαρή»

Σε μια εποχή που όλοι γίνονται κριτές των πάντων και βρίσκουν εύκολα λάθη στους άλλους ας είμαστε τουλάχιστον ειλικρινείς μεταξύ μας.

Ναι, η ανάγκη για θέματα μας κάνει πολλές φορές όλους να προσπαθούμε να βγάζουμε από την μύγα ξίγκι και φυσικά την πληρώνει ο αδύναμος.

Με μεγαλύτερη ευκολία μπορείς να χτυπήσεις κάποιον που ξέρεις πως δεν θα τον συναντήσεις σε λαμπερά πάρτι του τζάμπα, επειδή είτε δεν έχει προσκληθεί ή γιατί έχει μια πολύ πιο ωραία ζωή όταν τελειώσει την δουλειά του και βγει από τον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης.

Πρόσφατα μπήκε στην ζωή μας η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα «Είμαστε μαζί».

Ομολογουμένως η οικοδέσποινα είναι πολύ καλύτερη από την περασμένη τηλεοπτική της παρουσία.

Μιλά ωραία Ελληνικά, δείχνει να είναι διαβασμένη, κάνει χιούμορ όπου χρειάζεται, έχει φυσικές απορίες, δεν πλασάρεται ως τηλεπερσόνα, αν και κάποιοι έσπευσαν να μας πληροφορήσουν ότι έχει pr… Και;

Είναι μια κανονική γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών που φαίνεται πως αγαπά αυτό που κάνει, αλλά όπως φαίνεται δεν θα τα θυσίαζε και όλα για να πετύχει.

Μοιράζει όμορφα τους ρόλους στους συνεργάτες της και μάλλον η χημεία που έχουν δημιουργήσει αυτές τις τρεις εβδομάδες θα μπορούσε να είναι ζηλευτή από άλλες τηλεοπτικές παρέες, που είναι έτοιμοι ο ένας να κατασπαράξει τον άλλον όταν σβήσουν τα φώτα, παρόλο που γνωρίζονται χρόνια.

Αυτή η νέα εκπομπή βρέθηκε στο στόχαστρο πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Ναι, μια εκπομπή που βγαίνει στο τέλος της σεζόν και για 10 εβδομάδες δύσκολα μπορεί να κερδίσει στον στίβο της μάχης.

Παλεύουν με αξιοπρέπεια τόσο όσο, χωρίς να κάνουν τηλεοπτικά ατοπήματα, παρά την απειρία τους.

Ωστόσο για να είμαστε δίκαιοι, είναι ίσως από τις λίγες εκπομπές που δεν έχουν αναπαραγωγή άλλων προγραμμάτων, δεν έχουν κουτσομπολιό, έχουν επιλέξει να δώσουν στον τηλεθεατή μια εναλλακτική θεματολογία και -αν και πολλούς δεν μας συμφέρει- είναι μια, αν όχι καλή, τουλάχιστον ήσυχη τηλεόραση, που θα έλεγε και ο φίλος Νίκος Μουτσινάς.

Με ωραίους καλεσμένους που δεν πιέζονται να δώσουν γαργαλιστικούς τίτλους, προσεγγίζουν τον άνθρωπο με σεβασμό. Δεν κανιβαλίζουν.

Σε μια εποχή που με ευκολία ρίχνουμε το ανάθεμα υπάρχουν και αυτοί που επιλέγουν να δουν ή να κάνουν μια εκπομπή χαλαρή που δεν στρεσάρει αλλά κυρίως δεν προσβάλει τον τηλεθεατή.

Τα ποσοστά που σημειώνει, ναι, είναι χαμηλά, όπως χαμηλά και πολύ πιο χαμηλά είναι στο σύνολο της τηλεόρασης.

Αλήθεια, τώρα μας «χάλασε» τη «μαγιά» η Παπίλα, η εκπομπή της και η θεματολογία της; Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια …