Εκλογές 2023: Ποιους δημοσιογράφους θα ρίξουν στη «μάχη» τη μεγάλη βραδιά τα κανάλια;
featured

Εκλογές 2023: Ποιους δημοσιογράφους θα ρίξουν στη «μάχη» τη μεγάλη βραδιά τα κανάλια;

Εκλογές 2023: Ποιους δημοσιογράφους θα ρίξουν στη «μάχη» τη μεγάλη βραδιά τα κανάλια;

Ο Γιώργος Μπέζας συγκέντρωσε τις πληροφορίες

Σε λιγότερο από 5ο μέρες θα έχουμε εκλογές και για τη βραδιά της 21ης Μαΐου όλα τα κανάλια ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πιο κρίσιμη μάχη για τη χώρα.

Στα τηλεοπτικά επιτελεία ήδη σχεδιάζονται οι συνθέσεις των πολιτικών πάνελ που θα στηθούν για να αναλύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αναλυτές αλλά και καλλιτέχνες -αρκετοί άλλωστε κατεβαίνουν και στον πολιτικό στίβο- θα παρελάσουν εκείνο το βράδυ από τα τηλεοπτικά στούντιο.

Και η μάχη για το ποιος θα έχει τους καλύτερους από τις 7 μέχρι τις 11 οπότε θα έχει διαμορφωθεί η πρώτη εικόνα των αποτελεσμάτων καλά κρατεί.

Ποιοι θα ηγηθούν δημοσιογραφικά αυτής της «μάχης»;

Στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα έχει στο πλευρό του τη Ρίτσα Μπιζόγλη και τη Μαρία Σαράφογλου αλλά και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Στο Mega, λίγο πριν από τις 6, Ράνια Τζίμα, Γιάννης Πρετεντέρης, Νίκη Λυμπεράκη και Κατερίνα Παναγοπούλου θα πουν την πρώτη καλησπέρα ενώ όλο το ειδησεογραφικό επιτελείο του σταθμού σε μαραθώνια ροή θα μεταδίδει από νωρίς το πρωί τον παλμό της εκλογικής αναμέτρησης.

Στον Alpha, ο Αντώνης Σρόιτερ θα πάρει την σκυτάλη από τον Νίκο Μάνεση και τη Μαρία Νικόλτσιου.

Στον ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου, Αλέξη Παπαχελά, Άρη Πορτοσάλτε και Παύλο Τσίμα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό στο ζάπινγκ.

Στο Open, αν η Όλγα Τρέμη αποδεχτεί την πρόταση να συντονίσει τη βραδιά, θα έχει ενδιαφέρον αυτή η τηλεοπτική επιστροφή. Σε κάθε περίπτωση, θα τη δούμε καλεσμένη ενώ όλο το ειδησεογραφικό επιτελείο του καναλιού θα συστρατευθεί εκείνη τη βραδιά με επικεφαλής μπροστά από τις κάμερες τον Νίκο Στραβελάκη και τη Ματίνα Παπαδέα.

Στο Star, η Μάρα Ζαχαρέα, ο Σπύρος Λάμπρου και ο Γιώργος Ευγενίδης θα ριχτούν στη μάχη.

Όσο για την ΕΡΤ, ο Γιώργος Κουβαράς, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, ο Δημήτρης Κοτταρίδης και η Χριστίνα Βίδου θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τη μετάδοση του εκλογικού αποτελέσματος.